• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Välkommen tillbaka Joel Persson

6 juni 2020 11:45
Lagbygge 2020/2021

Efter en sejour i Nordamerika är han tillbaka i Sverige klar för spel i Växjö Lakers kommande tre säsonger. Varmt välkommen tillbaka Joel Persson!


Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Högerskytten briljerade och stod för 34 poäng på 50 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger, för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Den spelskicklige högerskytten med det vassa skottet briljerade i powerplay, stod för 34 poäng på 51 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Med 13 NHL-matcher och 34 AHL-matcher på CV:t är 26-åringen från Osby nu tillbaka för spel kommande tre säsonger i klubben.

"Jag känner mig oerhört taggad på att få spela i Vida Arena igen"

- Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Växjö Lakers och känner mig oerhört taggad på att få spela i VIDA Arena igen, säger en glad Joel Persson som redan är på plats i Växjö.

I och med värvningen av Joel har Växjö Lakers för närvarande åtta backar i backbesättningen inför kommande säsong.

- Det är självklart jättekul att ha Joel tillbaka i laget. Karriären har snurrat i hög fart för honom ända sedan han kom upp till oss 2017/18 men nu har han en plattform som en av de bästa offensiva backarna i Europa att stå på. Vi skall tillsammans höja den nivån ytterligare, säger sportchef Henrik Evertsson.