Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Välkommen tillbaka Joel Persson

6 juni 2020 11:45
Lagbygge 2020/2021

Efter en sejour i Nordamerika är han tillbaka i Sverige klar för spel i Växjö Lakers kommande tre säsonger. Varmt välkommen tillbaka Joel Persson!


Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Högerskytten briljerade och stod för 34 poäng på 50 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger, för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Den spelskicklige högerskytten med det vassa skottet briljerade i powerplay, stod för 34 poäng på 51 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Med 13 NHL-matcher och 34 AHL-matcher på CV:t är 26-åringen från Osby nu tillbaka för spel kommande tre säsonger i klubben.

"Jag känner mig oerhört taggad på att få spela i Vida Arena igen"

- Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Växjö Lakers och känner mig oerhört taggad på att få spela i VIDA Arena igen, säger en glad Joel Persson som redan är på plats i Växjö.

I och med värvningen av Joel har Växjö Lakers för närvarande åtta backar i backbesättningen inför kommande säsong.

- Det är självklart jättekul att ha Joel tillbaka i laget. Karriären har snurrat i hög fart för honom ända sedan han kom upp till oss 2017/18 men nu har han en plattform som en av de bästa offensiva backarna i Europa att stå på. Vi skall tillsammans höja den nivån ytterligare, säger sportchef Henrik Evertsson.