• Huvudsponsorer

Söndag Sön 6 December Dec
Tisdag Tis 8 December Dec
Torsdag Tor 10 December Dec
Lördag Lör 12 December Dec
Måndag Mån 21 December Dec
Lördag Lör 26 December Dec
Måndag Mån 28 December Dec
Onsdag Ons 30 December Dec
Lördag Lör 2 Januari Jan
Måndag Mån 4 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 23 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar

Välkommen tillbaka Joel Persson

6 juni 2020 11:45
Lagbygge 2020/2021

Efter en sejour i Nordamerika är han tillbaka i Sverige klar för spel i Växjö Lakers kommande tre säsonger. Varmt välkommen tillbaka Joel Persson!


Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Högerskytten briljerade och stod för 34 poäng på 50 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger, för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Inför guldsäsongen 2017/18 värvades HockeyEttan backen från Kristianstad IK till Växjö Lakers. Hans debutsäsong i SHL skulle komma att bli minst sagt succéartad. Den spelskicklige högerskytten med det vassa skottet briljerade i powerplay, stod för 34 poäng på 51 grundseriematcher, var med och tog laget till serieseger för att sedan gå näst intill obesegrade genom slutspelet och vinna klubbens andra SM-guld.

Med 13 NHL-matcher och 34 AHL-matcher på CV:t är 26-åringen från Osby nu tillbaka för spel kommande tre säsonger i klubben.

"Jag känner mig oerhört taggad på att få spela i Vida Arena igen"

- Jag är väldigt glad över att komma tillbaka till Växjö Lakers och känner mig oerhört taggad på att få spela i VIDA Arena igen, säger en glad Joel Persson som redan är på plats i Växjö.

I och med värvningen av Joel har Växjö Lakers för närvarande åtta backar i backbesättningen inför kommande säsong.

- Det är självklart jättekul att ha Joel tillbaka i laget. Karriären har snurrat i hög fart för honom ända sedan han kom upp till oss 2017/18 men nu har han en plattform som en av de bästa offensiva backarna i Europa att stå på. Vi skall tillsammans höja den nivån ytterligare, säger sportchef Henrik Evertsson.