• Huvudsponsorer

Lördag Lör 16 Februari Feb
Torsdag Tor 21 Februari Feb
Lördag Lör 23 Februari Feb
Tisdag Tis 26 Februari Feb
Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar
Måndag Mån 1 April Apr
Onsdag Ons 3 April Apr

Status på Växjö Lakers A-lagstrupp

7 november 2018 10:30
Nyhet

Det var ett sjukdoms- och skadedrabbat Växjö Lakers som kom till spel och hemmabesegrade Mora IK med 6-1. Nu väntar landslagsuppehållet och vi ser över sjukdoms- och skadeläget i Växjö Lakers spelartrupp.


Efter 15 spelade grundseriematcher är det nu landslagsuppehåll för Växjö Lakers som spelar nästa match tisdagen den 13 november på bortais mot Linköping. Senaste matchen saknades hela fem ordinarie spelare från truppen, såhär är status på dem.

Backen Oliver Bohm åkte på en smäll i samband med hemmamatchen mot Malmö Redhawks den 11 oktober men har sedan dess haft en framgångsrik rehab och beräknas vara tillbaka i december.

Martin Lundberg har saknats de senaste fem matcherna på grund av skada men är återigen på is och väntas spela efter landslagsuppehållet.

Brendan Shinnimin saknades senast på grund av en känning medan kaptenen Liam Reddox saknades på grund av sjukdom. Glädjande besked bekräftar dock att de båda är tillbaka i träning och väntas vara spelklara efter landslagsuppehållet.

För högerskytten Austin Ortega som åkte på en bentackling i bortamötet mot Rögle BK väntar en tids rehab träning där prognosen visar att han kan vara tillbaka runt jul.

Nästa hemmamatch i VIDA Arena är torsdagen den 15 november när tabellettan Luleå HF gästar - Välkomna då!