Anmäl dig till Sportlovscampen v.8
Publicerad: 2019-11-26
Ungdom
Växjö Lakers bjuder in till Sportlovscamp för spelare födda 2006 till 2011 under vecka 8. Liksom höstlovscampen kommer det finnas en renodlad tjejcamp.

Campen kommer att genomföras med stor intensitet, där passen blir fördelade i kortare men fler antal. Varje ispass kommer ha ett specifikt tema. Campen kommer även innehålla off-ice aktivitet i form av teori, fys och skott/teknikträning.

Spelare i Växjö Lakers har förtur att anmäla sig under en vecka, därefter kan spelare från andra föreningar anmäla sig, från och med 29/11.

På Sportlovscampen kommer återigen Daniel Broberg att närvara. Ta chansen att deltaga på världsledande individuell träning med Daniel Broberg!

Se mer från Daniel på Instagram @dbhockeyfactory

Syftet med campen är att effektivisera varje träning och varje individ får en möjlighet att träna i hög koncentration. En väldigt viktig egenskap som professionell idrottare är att kunna växla mellan ”på” och ”av” läge. Dagen kommer att innehålla tid för återhämtning samt måltider i form av mellanmål både på förmiddagen och eftermiddagen samt lunch.

Målvakterna kommer under förmiddagarna ha ett eget upplägg med teori, fys samt ett separat ispass med våra målvaktscoacher. Sedan går man på utespelarschemat från och med lunch.

Syftet är att kunna få specialiserad coaching och träning för våra deltagande målvakter under campen.

Åldersklasser
Födda 2006-2011, max 30 utespelare i varje grupp, 4 grupper där vi delar in efter ålder men vi har mer än 1 ålder i varje grupp, totalt 120 spelare. Målvakter 12 st.

Totalt 132 spelare.

Utrustning
Komplett hockeyutrustning. Extra klubba för off-ice. Träningskläder för is-pass (2-4 per dag). Träningskläder för fys-pass (ca 1 per dag) för inne aktiviteter (typ joggingskor), vattenflaska.

Instruktörer
Till vår hjälp kommer vi ha kvalificerade instruktörer från Växjö Lakers organisation.

Måltider
Lunch och mellanmål kommer att serveras under dagarna.

Vi kommer närmare inpå campen skicka ut regler från vår värdegrund, där det står hur vi i VLH vill att alla ska förhålla sig till varandra på camper och VLH-aktiviteter.

Här kommer några punkter att tänka på inför campen:

  • Lyssna på ledare
  • Respektera varandra
  • Nolltolerans mot mobbing
  • Skratta, svettas och kämpa!

Camp-pris: 1 500 kr för 3 dagar
Camp-pris tjej: 600 kr för 2 dagar

Priset inkluderar träning, aktiviteter och måltider Faktureras efter genomförd camp.

Anmälningsformulär

Anmälningsformulär tjejcamp

Välkomna!

För frågor vänligen kontakta Stefan Bild på mail; [email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson