• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 27 Mars Mar
Måndag Mån 29 Mars Mar
Onsdag Ons 31 Mars Mar
Fredag Fre 2 April Apr
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr

Lakejernas lirare 2020 & 2021

30 mars 2021 14:30
Nyhet

I samband med gårdagens hemmamatch delades pris för Lakers Lakejers lirare 2020 och 2021 ut till Ilari Melart och Viktor Fasth. Hör deras kommentar om att ha blivit framröstade av fansen!


Under hela fjolårets samt nuvarande säsong har man kunnat vara med och rösta fram Lakejernas lirare varje hemmamatch. Den som blivit framröstad flest gånger vinner titeln ”Lakejernas lirare”. Fjolårets säsong var det målsprutan Ilari Melart som blev framröstad men pga Covid-19 inte kunnat mottaga sitt pris. Den här säsongen är det målvakten Viktor Fasth som har blivit framröstad. Efter gårdagens hemmamatch fick de båda mottaga pris från Lakers Lakejers representanter Annika Sand och Emma Carlsson!

- Vi drog igång Lakejernas Lirare förra säsongen, dels var det ett sätt att engagera Lakejer och övrig publik, dels ett sätt att uppmärksamma våra spelare och ge dem lite extra boost. Vi sneglade lite på vad som görs i andra arenor och sedan försökte vi hitta något som passade oss. Det blev till slut Lakejernas Lirare. Varje match utses tre spelare och sedan röstas vinnaren fram bland publik och supportrar, berättar Annika Sand från Lakers Lakejers styrelse.

Förra året fick våra medlemmar anmäla sig för att dela ut priset nere på isen efter varje match, och det var så klart väldigt uppskattat att få komma så nära isen och få träffa och fotas tillsammans med spelare. Tyvärr har ju inte det gått att göra i år. Men vi hoppas vi snart kan göra så igen.

Förutom att vi utser Lakejernas Lirare i varje hemmamatch har vi också priset Säsongens Lirare. Supportrarna får rösta på vem som varit säsongens lirare bland lagets samtliga spelare. Förra säsongen vann Ilari Melart och den här säsongen Viktor Fasth. Båda två är ju väldigt bra spelare, och har blivit lite av favoriter bland Lakejerna. Melart kom in förra säsongen och bara dundrade in sitt skott, och han blev en självklar favorit bland supportrarna, och är mycket väl värd sitt pris. Och Fasth har ju kommit upp som en vägg den här säsongen, spelat otroligt bra och har verkligen blivit en stor favorit bland supportrarna.

Det var meningen att vi skulle dela ut priset till Melart vid sista hemmamatchen i grundserien förra året, men då stängdes den ju för publik. Då sa vi att vi tar det vid seriepremiären, men då var det 50 i publiken och det sades bli 300 inom bara några veckor, så vi avvaktade för att få mer publik. Det gick ju som bekant inte så bra. Men vi är glada att vi äntligen kunnat dela ut priset till honom nu i alla fall, avslutar Annika.