Lördag Lör 10 April Apr
Söndag Sön 11 April Apr
Tisdag Tis 13 April Apr
Onsdag Ons 14 April Apr
Torsdag Tor 22 April Apr
Fredag Fre 23 April Apr
Söndag Sön 25 April Apr
Tisdag Tis 27 April Apr
Torsdag Tor 29 April Apr
Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj

Ludvig Nilsson klar för 2 nya år

12 mars 2021 15:00
Nyhet

Den fysiske och skridskostarke forwarden Ludvig Nilsson värvades för snart två år sedan till klubben. Efter hans gedigna och hårda arbete väljer Växjö Lakers att förlänga kontraktet med honom.


Den 12 april 2019 presenterades Ludvig Nilsson som en pusselbit i lagbygget. Med två säsonger och 84 matcher i Växjö Lakers-tröjan förlänger han kontraktet med ytterligare två år till och med säsongen 2022/2023.

"Ingen tveksamhet över att förlänga kontraktet"

- Det känns kul att signa 2 nya år här i Lakers. Jag trivs väldigt bra med laget och i staden så det var ingen tveksamhet till att förlänga mitt kontrakt. Växjö Lakers är en organisation med höga mål och ett bra lag som har chans att ta SM-guld varje år vilket jag också strävar efter, säger Ludvig.

Den 26-årige vänsterskytten är inne på sin femte säsong i Svenska Hockey Ligan och med dagens kontraktsskrivning står det klart att det blir ytterligare två säsonger att se fram emot.

- Ludde kom till oss som en spelare vi själva tyckte var väldigt jobbig att möta. Mitt intryck är att motståndarna gillar att möte honom lika lite som vi gjorde. Ludde har också vuxit ut till en av seriens absolut bästa spelare i numerärt underläge. Kort och gott är Ludde en spelare vi vill ha med på resan mot framtida framgångar, säger Henrik Evertsson.