TV: Viktor Fasth om auktionen
Publicerad: 2018-10-15
Nyhet
Förra veckan startade Växjö Lakers Rosa Bandet-ambassadör Viktor Fasth upp en auktion där han auktionerar ut två uppsättningar målvaktsskydd till förmån för Växjö Lakers och Play'n GO:s Rosa bandet-insamling till Bröstcancerföreningen Kronoberg. Hör Viktor berätta om auktionen.

Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor i Sverige. Växjö Lakers och Play'n GO färgar tillsammans oktober månad rosa för att belysa ämnet och samla in pengar till Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

Som en del av insamlingen har Växjö Lakers Rosa Bandet-ambassadör Viktor Fasth startat upp en auktion där han auktionerar ut två uppsättningar målvaktsskydd (benskydd, plock och stöt), ett från fjolårets guldsäsong och ett par från när Viktor vann VM-guld med Tre Kronor 2017 i Köln.

"Jag hoppas du kan vara med och stötta och buda hem skydden för att bidra till Växjö Lakers och Play'n GO:s Rosa Bandet-insamling till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg" - #30 Viktor Fasth

Ta chansen och skaffa dig ett unikt minne samtidigt som du bidrar till en bra sak! Pengarna går oavkortat till Växjö Lakers och Play'n GOs Rosa Bandet-insamling till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg.

» Buda på Viktor Fasths målvaktsskydd från guldsäsongen 2017/2018
» Buda på Viktor Fasths målvaktsskydd från VM-guldet

Under oktober månad kommer Play'n GO och Växjö Lakers genom olika aktiviteter belysa och samla in pengar till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

» Play'n GO
» Bröstcancerföreningen Kronoberg

{!B}

PR & Kommunikation Carolina Toresson