• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

TV: Viktor Fasth om auktionen

15 oktober 2018 16:00
Nyhet

Förra veckan startade Växjö Lakers Rosa Bandet-ambassadör Viktor Fasth upp en auktion där han auktionerar ut två uppsättningar målvaktsskydd till förmån för Växjö Lakers och Play'n GO:s Rosa bandet-insamling till Bröstcancerföreningen Kronoberg. Hör Viktor berätta om auktionen.


Bröstcancer är den vanligaste cancerformen bland kvinnor i Sverige. Växjö Lakers och Play'n GO färgar tillsammans oktober månad rosa för att belysa ämnet och samla in pengar till Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

Som en del av insamlingen har Växjö Lakers Rosa Bandet-ambassadör Viktor Fasth startat upp en auktion där han auktionerar ut två uppsättningar målvaktsskydd (benskydd, plock och stöt), ett från fjolårets guldsäsong och ett par från när Viktor vann VM-guld med Tre Kronor 2017 i Köln.

"Jag hoppas du kan vara med och stötta och buda hem skydden för att bidra till Växjö Lakers och Play'n GO:s Rosa Bandet-insamling till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg" - #30 Viktor Fasth

Ta chansen och skaffa dig ett unikt minne samtidigt som du bidrar till en bra sak! Pengarna går oavkortat till Växjö Lakers och Play'n GOs Rosa Bandet-insamling till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg.

» Buda på Viktor Fasths målvaktsskydd från guldsäsongen 2017/2018
» Buda på Viktor Fasths målvaktsskydd från VM-guldet

Under oktober månad kommer Play'n GO och Växjö Lakers genom olika aktiviteter belysa och samla in pengar till förmån för Bröstcancerföreningen Kronoberg som verkar lokalt i länet.

» Play'n GO
» Bröstcancerföreningen Kronoberg