• Huvudsponsorer

Robert Rosén förlänger med klubben

18 april 2017 16:30
Nyhet

Trotjänaren och Alvestasonen Robert Rosén har haft ett utgående kontrakt och vi kan gladeligen presentera att han har signat ännu ett år hos Växjö Lakers.


Blott 17 år kom Alvestasonen Robert Rosén till Växjö Lakers efter två säsongers Division 2-spel i moderklubben Alvesta SK.

Under fem säsonger i Allsvenskan representerade han Växjö Lakers för att sedan ta klivet till MODO Hockey och dåvarande Elitserien. Därifrån gick han till AIK där han skulle komma att vinna poängligan.

Inför säsongen 2012/13 återvände Robert Rosén till Växjö Lakers efter sin succésäsong i AIK. Kontraktet skrevs på hela fem år, till och med säsongen 2016/17. Nu kan Växjö Lakers meddela att Alvestasonen och trotjänaren förlängt med klubben ytterligare ett år.

"Det känns väldigt bra"

- Det känns väldigt bra att vara kvar i klubben. Jag är otroligt revanchsugen efter min och lagets prestation föregående säsong, säger Robert Rosén.

I och med kontraktsförlängningen med Robert Rosén finns just nu 14 forwards i 2017/18 års lagbygge. Såhär säger Henrik Evertsson om kontraktsförlängen;
- Vi är såklart glada att få fortsätta jobba med Robban. Vår historia är lång men jag är säker på att den rymmer fler framgångar.