• Huvudsponsorer

Lördag Lör 9 Januari Jan
Torsdag Tor 14 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Lördag Lör 23 Januari Jan
Tisdag Tis 26 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 25 Februari Feb
Lördag Lör 27 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar

Stort Hjärta i med och motgång

12 februari 2021 09:00
Nyhet

Sportsligt har Växjö Lakers nuvarande säsong stått för en bra prestation men ekonomiskt står klubben inför den största utmaningen på många år med anledning av Covid-19. Lagom till Alla hjärtans dag kom därför Växjö Lakers huvudpartner Vida Gruppen med en minst sagt värmande gåva, ett bidrag på en kvarts miljon kronor.


Sedan startskottet i Elitserien 2011 har Vida varit Växjö Lakers huvudpartner. Med loggan på bröstet och namnet på arenan har man tillsammans med klubben satt Växjö Lakers och Växjö som stad på kartan.

Rådande pandemi har inneburit näst intill tomma läktare, permitteringar och intäktsbortfall för klubben. Som en tidig Alla hjärtans dag-present kom därför Vida Gruppen med ett generöst bidrag till Växjö Lakers för att än en gång visa på sitt stora stöd och engagemang.

- Det är en svår tid för många föreningar och även för Växjö Lakers. Trots rådande omständigheter har Vida klarat sig bra! Vi vill visa att vi som partner finns där för föreningen även i de svåra tiderna. Vi ser fram emot en tid där vi återigen kan samlas i arenan och njuta av hockey tillsammans, säger Måns Johansson koncernchef Vida.

Under torsdagen besökte Vidas koncernchef Måns Växjö Lakers och Vida Arena där vd Johan Markusson fick mottaga det fina bidraget ihop med en vacker blombukett.

- Vi på Växjö Lakers är evigt tacksamma för det generösa bidraget från Vida! Att ha en trygg och lojal huvudpartner i ryggen som visar sitt stöd och stora hjärta i dessa tider betyder mer än någonsin, säger vd Johan Markusson.