VD Jon Bergsjö lämnar för nya utmaningar
Publicerad: 2020-09-02
Nyhet
För drygt ett år sedan presenterades Jon Bergsjö som Växjö Lakers nya vd. Idag står det klart att han kommer att lämna Växjö Lakers för att gå vidare med nya utmaningar inom Sweden Rocks organisation där han tillträder som vd efter årsskiftet.

Den 28 augusti 2019 presenterades styrelsemedlemmen Jon Bergsjö som ny vd för Växjö Lakers. Jon rekryterades från Sweden Rocks organisation där han var vice vd och kommerciell chef. Nu står det klart att han återvänder till Sweden Rock i rollen som vd. Så här säger han om beslutet.

- Det har varit ett väldigt roligt och lärorikt år för mig här på Växjö Lakers. En säsong som både har gått upp och ner sportsligt men även inneburit en helt ny utmaning på grund av Corona-situationen. Även om jag har valt att anta en ny utmaning kommer jag att följa Växjö Lakers på nära håll och ser väldigt positivt på framtiden för klubben som står sig väldigt starkt.

I och med beskedet är rekryteringsprocessen av ny VD påbörjad där ordförande Anna Arvsell håller i trådarna.

- Vi tackar Jon för ett mycket väl utfört arbete och önskar honom all lycka till i framtiden. Vi ser tillbaka på ett år som inte varit som vanligt i många aspekter men vi blickar nu framåt och ser med tillförsikt på rekryteringen av Jons efterträdare. Vi har en stark organisation med fantastiska medarbetare så jag känner mig trygg med att vi fortsätter i samma goda anda som tidigare.

Jon kommer att vara verksam i rollen som vd på Växjö Lakers fram till årsskiftet.

PR & Kommunikation Carolina Toresson