Växjö Lakers förlänger med Shinnimin
Publicerad: 2018-07-14
Nyhet
Den 1 oktober 2017 värvades den kanadensiska, intensiva forwarden Brendan Shinnimin till Växjö Lakers. Nu står det klart att han förlänger kontraktet med klubben.

Efter spel i kazakstanska KHL-laget Barys Astana värvades Brendan Shinnimin till Växjö Lakers och SHL och den 13 oktober 2017 gjorde han sin första match i Växjö Lakers-tröjan.

På sina 45 spelade grundseriematcher stod Brendan för 34 poäng (14+20). Under sina 13 slutspelsmatcher gjorde han 10 poäng (2+8) och var med och bärgade klubbens andra SM-guld. Nu står det klart att Växjö Lakers förlänger kontraktet med vänsterskytten.

- Vi uppskattade väldigt mycket att jobba med Brendan förra säsongen och känner att ytterligare ett år kommer ge både oss och honom ett bra resultat. Därför är vi verkligen nöjda att kunna knyta Shinnimin till oss även kommande säsong, säger VD och sportchef Henrik Evertsson.

"Jag är extremt glad"

- Jag är extremt glad över att stanna i Växjö även kommande säsong. Jag ser fram emot ett nytt fantastiskt år där jag vill bidra till att vinna ännu en Le Mat med ett grymt lag i en topp-organisation. Jag kan knappt vänta till jag åter igen kommer vara tillbaka på is i VIDA Arena och spela inför de bästa fansen i SHL, säger en glad Brendan Shinnimin.

Kontraktet med Brendan Shinnimin är skrivet på ett år.

PR & Kommunikation Carolina Toresson