• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Idag 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Växjö Lakers förlänger med Cory Murphy

21 januari 2015 20:30

Under dagen blev det klart att Växjö Lakers förlänger med backen Cory Murphy som även får påföljande uppdrag som ledare i klubben.


Cory Murphy skrev på för Växjö Lakers inför säsongen 2013/14 efter en säsongs spel i det rysska KHL-laget Dinamo Minsk. Sedan han kom till Växjö har han spelat 92 matcher för klubben och stått för 61 poäng.
Under dagen stod det klart att backen skrivit på för ytterligare två år för Växjö Lakers. Man har även kommit överrens om ett påföljande avtal med Cory som ledare i klubben.

– Vi har idag kommit överrens med Cory Murphy om en förlängning av hans kontrakt på ytterligare två år, säger sportchef Henrik Evertsson.

Cory har på ett exemplariskt sätt anpassat sig inte bara till SHL utan också till Sverige och Växjö. Som spelare kräver det ingen större förklaring varför vi sökt en förlängning. Cory leder i dagsläget backarnas poängliga i SHL och han gör det med en bibehållen solid defensiv.

Hela familjen Murphy har verkligen tagit till sig Sverige som land och Växjö som stad, så till den grad att vi utöver avtalet som spelare kommit överrens om ett påföljande avtal som ledare i klubben. Vi ser Cory som en utmärkt mentor för våra unga killar ända nerifrån J18 och uppåt. Tanken är att Cory skall arbeta med spelarutveckling snarare än som traditionell lagtränare.

- Jag och min familj är verkligen jätteglada över mitt förlängda kontrakt och att få stanna i Växjö. Vi är så stolta att få kalla Växjö vårt hem och det känns även jättekul att få fortsätta min karriär här som ledare, säger Cory Murphy.