Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec

Växjö Lakers förlänger med Cory Murphy

21 januari 2015 20:30

Under dagen blev det klart att Växjö Lakers förlänger med backen Cory Murphy som även får påföljande uppdrag som ledare i klubben.


Cory Murphy skrev på för Växjö Lakers inför säsongen 2013/14 efter en säsongs spel i det rysska KHL-laget Dinamo Minsk. Sedan han kom till Växjö har han spelat 92 matcher för klubben och stått för 61 poäng.
Under dagen stod det klart att backen skrivit på för ytterligare två år för Växjö Lakers. Man har även kommit överrens om ett påföljande avtal med Cory som ledare i klubben.

– Vi har idag kommit överrens med Cory Murphy om en förlängning av hans kontrakt på ytterligare två år, säger sportchef Henrik Evertsson.

Cory har på ett exemplariskt sätt anpassat sig inte bara till SHL utan också till Sverige och Växjö. Som spelare kräver det ingen större förklaring varför vi sökt en förlängning. Cory leder i dagsläget backarnas poängliga i SHL och han gör det med en bibehållen solid defensiv.

Hela familjen Murphy har verkligen tagit till sig Sverige som land och Växjö som stad, så till den grad att vi utöver avtalet som spelare kommit överrens om ett påföljande avtal som ledare i klubben. Vi ser Cory som en utmärkt mentor för våra unga killar ända nerifrån J18 och uppåt. Tanken är att Cory skall arbeta med spelarutveckling snarare än som traditionell lagtränare.

- Jag och min familj är verkligen jätteglada över mitt förlängda kontrakt och att få stanna i Växjö. Vi är så stolta att få kalla Växjö vårt hem och det känns även jättekul att få fortsätta min karriär här som ledare, säger Cory Murphy.