• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt

Utbytesstudent vann 33 490 kr på Halva Potten

5 februari 2016 13:00
Nyhet

I samband med tisdagens hemmamatch mot Skellefteå gick kvällens Halva Potten-vinst på 33 490 kr till den minst sagt överraskade sydafrikanska utbytesstudenten Kate Moore.


Kate Moore, 22 år från Kapstaden är en av många studenter som ingår i ett utbytesprogram mellan Stellenbosch University och Linnéuniversitetet.
I tisdags besökte hon och hennes kompisar VIDA Arena för andra gången i sitt liv men hon kunde inte i sin vildaste fantasi föreställa sig hur kvällen skulle komma att sluta.

Hur kommer det sig att du bestämde dig för att gå på ishockey? - Vi var ett gäng utbytesstudenter som bestämde oss för att gå på hockey för två veckor sedan när Växjö Lakers mötte Örebro. Ingen av oss hade sett en hockeymatch förut, det var verkligen en häftig upplevelse. Vi alla hade fantastiskt roligt, så vi bestämde oss för att försöka hinna gå en gång till innan vår hemfärd till Sydafrika. Så blev det också när vi i sista sekund köpte biljetter till hemmamatchen mot Skellefteå.

Vad tyckte du om ishockey som sport? - Det är utan tvekan den bästa idrottsupplevelsen jag varit med om. Det spelade ingen roll hur resultatet i matcherna gick, helheten var ändå så häftig! Allt från intro, musik och atmosfär till restaurangutbud var bara helt fantastiskt. Det var definitivt en av höjdpunkterna under mitt Sverige-besök.

I den tredje perioden drogs i sedvanlig ordning kvällens Halva Potten-vinnare och det var få som kunde undgå det glädjetjut som ljöd från läktaren när Kate upptäckte att det var hon som vunnit.
- Jag blev så himla glad att jag hoppade upp från stolen och skrek rakt ut! När jag vaknade idag på morgonden trodde jag att jag hade drömt, så jag var tvungen att dubbelkolla att det verkligen hade hänt.

Vad ska du göra för pengarna? - Ikväll ska jag gå ut och fira med mina kompisar, sen ska jag köpa mig min första bil när jag kommer hem till Sydafrika, säger Kate med ett brett leende.

Växjö Lakers Lotta Citron överlämnade med glädje
Havla Potten-vinsten till en glad Kate Moore.