Nya pausaktiviteter i VIDA Arena
Publicerad: 2018-09-25
Nyhet
I lördags var det inte bara hemmapremiär det var även premiär för två nya pausunderhållningar - Drömmatchen och Jackpotskottet!

Drömmatchen

Drömmatchen är ett samarbete mellan Växjö Lakers och Länsförsäkring Kronoberg som tillsammans gör det möjligt för barn och ungdomar i hockeyn att utvecklas både som spelare och som människor.

Under sammanlagt 22 hemmamatcher säsongen 2018/2019 har samtliga föreningar i Kronobergs län har bjudits in till att spela Drömmatchen i första periodpausen. Först ut var Alvesta SK, födda 2010 som i lördags fick inviga konceptet och möttes av stora applåder. Intresset i länet har varit stort och Växjö Lakers kan med glädje presentera att även DIÖ, Åseda, Rydaholm, Lenhovda och Troja har tackat ja till att spela Drömmatchen under säsongen.

Jackpotskottet

Under samtliga lördagsmatcher kommer Växjö Lakers ha "Jackpotskottet" i den andra periodpausen. Matchens tävlande dras på sittplats och presenteras i den andra perioden. I pausen får den tävlande chansen att skjuta från mittlinjen för att sätta pucken i mål i Jackpotskottplattan som har ett 10 cm brett och 5 cm högt hål. I lördags började potten på 10 000 kr men då pucken inte lyckades leta sig in går pengarna vidare till kommande lördagsmatch då Jackpotskottet är uppe i 20 000 kr.

Om en tävlande sätter pucken i mål betalas den aktuella Jackpotsumman ut och kommande lördagsmatch börjar Jackpotskottet om på 10 000 kr.

Skulle ingen lyckas sätta pucken efter de nio lördagsmatcherna bjuds samtliga tävlande från säsongen in för en utslagsomgång under sista grundseriematchen där 100 000 kr ligger i potten. Varje tävlande får skjuta varsin puck från förlängda mållinjen, närmast mittpunkten vinner.

{!B}

PR & Kommunikation Carolina Toresson