• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Nya pausaktiviteter i VIDA Arena

25 september 2018 15:00
Nyhet

I lördags var det inte bara hemmapremiär det var även premiär för två nya pausunderhållningar - Drömmatchen och Jackpotskottet!


Drömmatchen

Drömmatchen är ett samarbete mellan Växjö Lakers och Länsförsäkring Kronoberg som tillsammans gör det möjligt för barn och ungdomar i hockeyn att utvecklas både som spelare och som människor.

Under sammanlagt 22 hemmamatcher säsongen 2018/2019 har samtliga föreningar i Kronobergs län har bjudits in till att spela Drömmatchen i första periodpausen. Först ut var Alvesta SK, födda 2010 som i lördags fick inviga konceptet och möttes av stora applåder. Intresset i länet har varit stort och Växjö Lakers kan med glädje presentera att även DIÖ, Åseda, Rydaholm, Lenhovda och Troja har tackat ja till att spela Drömmatchen under säsongen.

Jackpotskottet

Under samtliga lördagsmatcher kommer Växjö Lakers ha "Jackpotskottet" i den andra periodpausen. Matchens tävlande dras på sittplats och presenteras i den andra perioden. I pausen får den tävlande chansen att skjuta från mittlinjen för att sätta pucken i mål i Jackpotskottplattan som har ett 10 cm brett och 5 cm högt hål. I lördags började potten på 10 000 kr men då pucken inte lyckades leta sig in går pengarna vidare till kommande lördagsmatch då Jackpotskottet är uppe i 20 000 kr.

Om en tävlande sätter pucken i mål betalas den aktuella Jackpotsumman ut och kommande lördagsmatch börjar Jackpotskottet om på 10 000 kr.

Skulle ingen lyckas sätta pucken efter de nio lördagsmatcherna bjuds samtliga tävlande från säsongen in för en utslagsomgång under sista grundseriematchen där 100 000 kr ligger i potten. Varje tävlande får skjuta varsin puck från förlängda mållinjen, närmast mittpunkten vinner.