Växjö Lakers förlänger med Kiiskinen
Publicerad: 2015-01-29

Inför pågående säsong blev den finske poängkungen Tuomas Kiiskinen klar för Växjö Lakers, nu väljer han att skriva på för ytterligare två säsonger.

Den 30 Juni 2014 blev den finske forwarden Tuomas Kiiskinen klar för Växjö Lakers efter två års spel i det ryska KHL-laget Donbass Donetsk. Nu har han spelat 33 matcher i Växjö Lakers-tröjan där han stått för 24 poäng varav 13 mål och 11 assist.

Idag blev det klart att Växjö Lakers förlänger kontraktet med Tuomas Kiiskinen ytterligare två säsonger. 

- Tuomas har varit oerhört uppskattad hos oss under hela säsongen och vi är väldigt glada att den känslan visade sig vara ömsesidig. Den här förlängningen innebär att ännu en nyckelspelare kommer finnas kvar hos oss och utgöra grunden i kommande lagbyggen, säger Henrik Evertsson.

Kiiskinen flyttade i somras med sin familj till Växjö där han stortrivs och på frågan hur han känner angående kontraktsförlängningen svarar han så här:

- Det känns jätteroligt! Jag och min familj har verkligen trivts bra i Växjö och det har varit fantastiskt att spela för Växjö Lakers. Jag känner mig lyckligt lottad som får vara en del av den här organisationen kommande två säsonger, säger Tuomas Kiiskinen.

 

PR & Kommunikation Carolina Toresson