• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt

J18: Storförlust mot Linköping

21 oktober 2019 10:00
J18

Under söndagen mötte Växjö topplaget Linköping på bortaplan. Lakers gjorde en bra förstaperiod, men därefter tog hemmalaget över taktpinnen helt och kunde till slut vinna med hela 9-0.


Under söndagen gästade Växjö topplaget Linköping i en, på förhand, spännande match. Lakers stod upp bra i den första perioden, men därefter var det Linköping för hela slanten. Hemmalaget vann till slut matchen med hela 9-0 efter att man gjort sex mål i den andra perioden.

Växjö stod upp bra i den första perioden borta mot suveräna Linköping. Lakers hade tio skott på mål medan hemmalaget hade elva. Vi fick se ett mål under de första 20 minuterna och det tillkom med 1.45 kvar av perioden. Målet gjordes av Linköping.

I den andra perioden tog Linköping över matchen helt och gjorde sex (!) mål. Anmärkningsvärt att samtliga sex mål gjordes i fem-mot-fem. Hemmalagets galna målfyrverkeri innebar att Linköping ledde med 7-0 efter två spelade perioder.

Linköping fortsatte trumma på i den tredje perioden, samtidigt som Växjö kämpade för att freda målet. Hemmalaget lyckades dock göra 8-0 i numerärt underläge och 9-0 i powerplay i slutet av matchen. Segersiffrorna skrevs således till 9-0.

Trots förlusten ligger Växjö fyra i tabellen med sina 22 inspelade poäng efter elva omgångar. Man är fyra poäng före femman HV71 och är endast en poäng bakom trean Malmö.

I veckan kommer spelarna träna på för att ta sig an HV71 söndagen den 27 oktober. Derbyt spelas i Växjö Ishall med nedsläpp 13.00. Det kommer bli en härlig match mellan rivalerna som ni är hjärtligt välkomna till.