• Huvudsponsorer

Rösta på Växjö Lakers!

31 januari 2012 09:32

Nu har hockeyligan.se månadsfinaler både vad gällande mål och räddningar och Växjö Lakers finns representerat i båda kategorierna.


Efter fyra veckans snyggaste mål och fyra veckans snyggaste räddning är det dags för månadsfinal - och nu får fansen chansen att rösta fram vilket mål och vilken räddning som ska gå till den stora säsongsfinalen.

***

Steve Saviano är en av de fyra finalisterna för veckans snyggaste mål, och nu finns chansen att rösta fram honom till finalen där man sedan kan rösta fram säsongens snyggaste mål (se målen och kandidaterna i spelaren till höger). Ni röstar här:

Rösta här!

***

Oscar Alsenfelt är en av de fyra finaliserna för veckans snyggaste räddning, och nu finns chansen att rösta fram honom till finalen där man sedan kan rösta fram säsongens snyggaste räddning (se räddningarna och kandidaterna i spelaren till höger). Ni röstar här:

Rösta här!

***

Bland den som röstar finns chansen att vinna ett fint prispaket innehållande värdekod till tränarspelet Coach LeMat, Elitseriens Årskrönika på DVD och spelet NHL12 från EA Sports. Hockeyligan.se ansvarar för tävlingen.