Växjö Lakers och Maxi presenterar familjeläktaren
Publicerad: 2017-06-28
Nyhet
Inför säsongen 2017/18 kan Växjö Lakers tillsammans med ICA Maxi Stormarknad stolt presentera en ny produkt - Maxis familjeläktare!

I år inviger vi vår nya Familjeläktare på sektion O1 i samarbete med ICA Maxi Stormarknad Växjö.

- Det känns jättekul att som stor partner sedan länge tillbaka gå in i ett nytt spännande upplägg med Växjö Lakers där vi både stöttar Växjö Lakers som klubb samtidigt som vi ger barnfamiljer möjlighet att gå på hockey till ett bra pris. Dessutom kommer fyra platser skänkas varje match till välgörande ändamål så som barnavdelningen Lekterapin, berättar Håkan Seiborg, Handlare på ICA Maxi Stormarknad i Växjö.

"Vår ambition är att ha något för alla"

- Det här är en nyhet som vi är oerhört stolta över att kunna presentera inför säsongen 2017/18. Växjö Lakers är mycket tacksamma över att kunna göra den här satsningen för barnfamiljer tillsammans med en av våra äldsta partners, ICA Maxi Stormarknad. Vår ambition är att ha något för alla och kunna erbjuda en bred palett i vårt utbud. Hockey är bäst live och det finns någon produkt för alla, i det här fallet barnfamiljer, säger Växjö Lakers försäljningschef Fredrik Sandberg.

På Maxis familjeläktare betalar barn och ungdomar mellan 6-17 år endast 100 kr för en sittplats. Vuxna är såklart också välkomna och betalar 250 kr per biljett.

Barnbiljetter finns i mån av plats och gäller ej under Smålandsderby mot HV71.

PR & Kommunikation Carolina Toresson