• Huvudsponsorer

Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Idag 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

Ny VD för Växjö Lakers

28 augusti 2019 09:00
Nyhet

Efter en grundlig rekryteringsprocess kan nu Växjö Lakers stolt presentera sin nya VD, Jon Bergsjö som tidigare jobbat som Vice VD och Commercial Manager på framgångsrika Sweden Rock Festival AB. Han har dessutom sedan ett år tillbaka suttit i Växjö Lakers styrelse.


För knappt två år sedan stod det klart att Henrik Evertsson efter 13 år i organisationen skulle ta över VD-posten parallellt med sin roll som sportchef i klubben. Nu har han tillsammans med styrelsen varit med och rekryterat sin efterträdare och återgår till att verka som sportchef.

- När jag tillförordnades som VD var ett av mina huvuduppdrag att rekrytera min efterträdare. Under den process som pågått för att finna rätt person för uppdraget har jag tillsammans med styrelsen arbetat fram en VD-profil för Växjö Lakers. Processen har lett oss fram till Jon Bergsjö som fanns på ganska nära håll då han suttit ett år i styrelsen för Växjö Lakers Idrott AB.

Jon har sin styrka i den kommersiella sidan och kommer närmast från Sweden Rock Festival AB där han agerat som vice VD samt Commercial Manager. Sweden Rock har vuxit ut till en gigant bland musikfestivaler och rönt enorma framgångar inom såväl upplevelsen samt den kommersiella framgången, säger Henrik Evertsson.

I samband med årsstämman utsågs Anna Arvsell till ny ordförande i klubben och har i sin nya roll medverkat i processen att rekrytera ny VD.
- Det känns så bra att vi har kunnat säkra Jon som VD i Växjö Lakers. Han har en spännande och högst relevant bakgrund inom eventbranschen. Hela vår organisationsidé är att vi ska ha bästa befattningshavaren på varje plats och det anser vi nu att vi har med Henrik som sportchef till 100% och Jon som VD.

Henrik har under sin tid som VD upprätthållit två heltidsbefattningar med bravur, nu ska han vidare få lägga fullt fokus igen på den viktiga sportchefsrollen, säger ordförande Anna Arvsell.

Såhär säger Jon Bergsjö om sitt nya uppdrag;
- Det känns jättebra att vara tillbaka i Växjö efter sju år i Sölvesborg. Växjö Lakers har en grym organisation med ett fint och starkt varumärke. Jag ser fram emot att kunna bidra till vidare framgång, säger tillträdande VD:n Jon Bergsjö.

Nina Bremer fortsätter som Vice VD.

Kontakt

Jon Bergsjö, VD
[email protected]

Anna Arvsell, Ordförande
[email protected]