Josen förlänger sitt kontrakt
Publicerad: 2019-01-15
Nyhet
Meste Lakersspelaren Erik "Josen" Josefsson förlängde under tisdagen sitt kontrakt med Växjö Lakers.

Efter elva säsonger och 533 spelade grundspelsmatcher i Lakerströjan kommer nu framgångssagan fortsätta för den 31-åriga centern Erik Josefsson. Under tisdagen skrevs en förlängning på två år med meste Lakersspelaren genom tiderna.

Erik har varit med och tagit Växjö Lakers från Allsvenskan upp till SHL, klubben som han representerat sedan 2008. På meritlistan kan han dessutom lägga två SM-guld, två seriesegrar och en finalplats i CHL. Nu kommer han tillhöra föreningen in i nästa decennium.

-Att få forsätta spela ishockey på absolut högsta nivå i Sverige var min ambition och när tillfället kom att förlänga mitt kontrakt med Växjö Lakers var detta en självklarhet, klubben som har blivit mitt andra hem, säger Erik "Josen" Josefsson.

-Erik har varit en del av varenda centimeter på den resa vi har gjort som hockeylag. Det känns väldigt bra att han även de kommande två åren skall vara det. Vi vet att vi alltid får en ovärderlig stabilitet från Josen både på och utanför isen, säger VD & Sportchef Henrik Evertsson.

Kontraktet är skrivet på två år

PR & Kommunikation Jonny Fransén