• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 28 Februari Feb
Lördag Lör 2 Mars Mar
Tisdag Tis 5 Mars Mar
Torsdag Tor 7 Mars Mar
Lördag Lör 9 Mars Mar
Tisdag Tis 12 Mars Mar
Torsdag Tor 14 Mars Mar
Lördag Lör 16 Mars Mar
Måndag Mån 18 Mars Mar
Fredag Fre 22 Mars Mar
Söndag Sön 24 Mars Mar
Tisdag Tis 26 Mars Mar
Torsdag Tor 28 Mars Mar
Lördag Lör 30 Mars Mar

Josen förlänger sitt kontrakt

15 januari 2019 10:30
Nyhet

Meste Lakersspelaren Erik "Josen" Josefsson förlängde under tisdagen sitt kontrakt med Växjö Lakers.


Efter elva säsonger och 533 spelade grundspelsmatcher i Lakerströjan kommer nu framgångssagan fortsätta för den 31-åriga centern Erik Josefsson. Under tisdagen skrevs en förlängning på två år med meste Lakersspelaren genom tiderna.

Erik har varit med och tagit Växjö Lakers från Allsvenskan upp till SHL, klubben som han representerat sedan 2008. På meritlistan kan han dessutom lägga två SM-guld, två seriesegrar och en finalplats i CHL. Nu kommer han tillhöra föreningen in i nästa decennium.

-Att få forsätta spela ishockey på absolut högsta nivå i Sverige var min ambition och när tillfället kom att förlänga mitt kontrakt med Växjö Lakers var detta en självklarhet, klubben som har blivit mitt andra hem, säger Erik "Josen" Josefsson.

-Erik har varit en del av varenda centimeter på den resa vi har gjort som hockeylag. Det känns väldigt bra att han även de kommande två åren skall vara det. Vi vet att vi alltid får en ovärderlig stabilitet från Josen både på och utanför isen, säger VD & Sportchef Henrik Evertsson.

Kontraktet är skrivet på två år