Ledarteamen för J20, J18 och U16 är klara
Publicerad: 2023-04-19
Nyhet
En ny säsong väntar runt hörnet för Växjö Lakers J20, J18 och U16. Nu är ledarteamen för respektive lag satta.

J20

Inför fjolårets säsong klev Emil Rasmussen in som head coach för Växjö Lakers J20 lag. Nu gör han sig redo för sin andra säsong i rollen med en ny assisterande tränare vid sin sida.

- Det känns inspirerande att tillsammans med spelarna få bygga vidare på årets säsong och göra grabbarna än mer redo för framtida seniorspel, säger Emil.

Ny assisterande tränare i J20 blir Fredrik Arvidsson, som senast varit huvudtränare för Division 2-laget Sölvesborgs IK. Vi välkomnar Fredrik in i organisationen.

Gustav Steen fortsätter som materialförvaltare i Växjö Lakers J20.

J18

Ny huvudtränare för Växjö Lakers J18 blir Axel Blomqvist som under säsongen assisterat Emil Rasmussen i J20 båset. Nu tar han klivet till att bli huvudtränare. 

- Det ska bli väldigt roligt och inspirerande att få ta ett huvudansvar för J18. Mina förväntningar är att vi ska fortsätta jobba i en positiv riktning både på individnivå samt som lag, säger Axel.

Johan "Bagarn" Andersson och Matthew Lapierre väljer att gå vidare mot nya utmaningar. Växjö Lakers tackar för deras tid i klubben och önskar dem stort lycka till med kommande utmaningar. Samtidigt välkomnar vi Isac Tonsjö som ny assisterande tränare. Isac har tidigare varit tränare för Växjö Lakers U13.

Stefan Norbe är fortsatt materialförvaltare för Växjö Lakers J18.

U16

Wille Sjöberg med ett förflutet som spelare i Växjö Lakers ungdoms- och juniorverksamhet och gör sig redo för sin andra säsong som huvudtränare för U16.

- Efter förra säsongens erfarenheter från grundserie till SM, är jag väldigt förväntansfull för kommande säsong. En grupp som är engagerade både på och utanför isen. Jag känner mig helt övertygad om att det kommer bli en rolig och utvecklande säsong, säger Wille.

Vem som kommer att assistera Wille Sjöberg i båset är ännu inte klart.

Martin Romö får förnyat förtroende som mental rådgivare.

Robert Lis kommer även kommande säsong att vara fysansvarig på juniorsidan.

Tobias Hamberg fortsätter i rollen som målvaktstränare samt föreningskoordinator.

Felix Södersten fortsätter som fystränare och isresurs för A-block & U16 RS.

PR & Kommunikation Carolina Toresson