Lakers Hockey Stars 2024/2025
Publicerad: 2024-05-17
LHS
Lakers Hockey Stars - en unik barn- och ungdomssatsning i Växjö Lakers som går ut på att fler barn ska få prova på den fantastiska sporten ishockey. Satsningen som har blivit en succé, har pågått i flera år. Ishockeyn spelas på en anpassad isyta en gång i veckan på söndagar under vintersäsongen. Lek och lär, spela och glädje är några av ledorden.

Växjö Lakers kan tack vare SUSAB (Sport Utveckling Sweden AB) utveckla satsningen ytterligare genom ett fantastiskt erbjudande. Avgiften blir kommande säsong 700 kr (500 kr träningsavgift och 200 kr medlemsavgift). Dessutom får man år 1, en utrustning värde ca 4000 kr i start kit.

Nu pågår planeringen inför nästa säsong som drar i gång i månadsskiftet september/oktober. Lakers Hockey Stars 2024/2025 är för flickor och pojkar födda 2018 och 2019. Det blir samma koncept som den gångna säsongen med träning och spel på anpassad yta och tider varje söndag. Delar av ledarstaben blir kvar och vi vill gärna ha in fler föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till både på isen och vid sidan om.

När du har gjort din anmälan och betalt din faktura (skickas ut i september) så kommer du att få ett bekräftelsemejl med information om hur och var du hämtar ut ditt Lakers Hockey Stars-kit. För dig som är med ditt andra år av Lakers Hockey Stars kommer en faktura på 700 kr, innan säsongen startar, ni behöver inte anmäla er igen utan ni ligger kvar till kommande säsong.

I Lakers Hockey Stars är antalet spelare begränsat, med plats för både flickor och pojkar födda 2018 och 2019 (alla som var med förra året och är födda 2018 fortsätter och behöver inte anmäla sig igen).

LAKERS HOCKEY STARS 24/25

  • För flickor och pojkar födda 2018 och 2019
  • Minst 22 tillfällen i Vida Arena eller Träningshallen
  • Tider på söndagar (förmiddagar)
  • Varje pass är 60 minuter
  • Fasta lag (bestäms på förhand), Cirka 8-10 spelare/lag, flickgrupper finns.
  • Smålagsspel på tvären
  • Anpassad spelyta med avdelad sarg på 4 planer samtidigt
  • Spel med små mål
  • Flera ledare på varje plan
  • Komplett ishockeyutrustning ingår (första året): klubba, skridskor, benskydd, suspensoar, byxor, axelskydd, armbågsskydd, handskar, damasker, halsskydd, hjälm med galler och matchtröja med Växjö Lakers-tryck*, till ett värde av 4000 kr.

*Om man önskar sitt namn och eget nummer på tröjan tillkommer 100 kr.

» Anmälningsformulär


Är du intresserad av att vara föräldraledare i Lakers Hockey Stars?
Delar av ledarstaben blir kvar från förra säsongen och vi behöver ha in fler föräldrar som kan hjälpa till både på isen och vid sidan om. Anmäl ditt intresse så kallar vi dig till ett informationsmöte och berättar mer!
» Intresseanmälan Ledare 

Vid frågor kontakta: [email protected]

Stort hjärta, välkomna!

PR & Kommunikation Carolina Toresson