Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Olle Lycksell har signat

25 juni 2021 12:15
Nyhet

Växjö Lakers fortsätter lagbygget och välkomnar den 21-årige talangen Olle Lycksell till klubben, senast från slutspelets kvartsfinalmotståndare Färjestad BK.


Centern Olle Lycksell är född och uppvuxen i Oskarshamn där han påbörjade sin hockeyresa som sedan gick vidare till Linköping och deras hockeygymnasium. I LHC gjorde han dessutom SHL-debut, blott 18 år gammal och har sedan dess gått från klarhet till klarhet. Trots sin ringa ålder har han redan hunnit med fem säsonger i svenska hockey ligan där han stått för 61 poäng på 174 spelade grundseriematcher. Under 2017 års NHL-draft blev Olle draftad av Philadelphia Flyers i sjätte rundan som #168. Den 5 maj i år kontrakterades han av Flyers vilket innebär att NHL-klubben lånar ut centern till Växjö Lakers kommande säsong.

I helgen går flyttlasset till Växjö och på måndag ansluter Lycksell till laget och försäsongsträningen. Så här säger Olle om att komma till Växjö;

"Det ska bli skitskoj"

- Det ska bli skitskoj att få representera Växjö kommande säsong och få chansen att fortsätta utvecklas där. Det känns som en spännande trupp och det ska bli spännande att få träffa de nya lagkamraterna och bekanta mig med Växjö som stad. Det skulle vara roligt att få vara med och göra den resan Lakers gjorde i år och för egen del vill jag ta vid där jag avslutade förra säsongen.

Lagbygget inför säsongen 2021/2022 börjar alltmer ta form. Kontrakteringen av Olle blir den sjunde i ordningen bland nyförvärv.
- Olle är en av de unga spelarna i serien som står inför sitt definitiva genombrott. En spelare som liknar Fredrik Karlström i sin spelstil. Vi känner att Olle passar bra in för att fylla en av de luckorna vi har i lagbygget, säger Henrik Evertsson.

Lånekontraktet är skrivet på ett år och sträcker sig över säsongen 2021/2022.