Keegan Lowe förlänger
Publicerad: 2023-05-29
Lagbygge
Inför fjolårets säsong värvades den nordamerikanske backen Keegan Lowe till klubben. Nu står det klart att han förlänger kontraktet och stannar i Växjö Lakers kommande två år.

Som sista pusselbit till fjolårets backbesättning värvades Keegan från spel i HC Bolzano. Den defensiva backen kom med till klubben med målsättningen om att hjälpa Växjö Lakers att vinna klubbens fjärde SM-guld. Sagt och gjort blev han för drygt en månad sedan svensk mästare när man besegrade Skellefteå inför en fullsatt Vida Arena i SM-final 5.

Nu står det klart att vi kommer få se backgiganten i Växjö Lakers-tröjan även kommande två säsonger.

"Det var ett lätt beslut"

- Det var ett lätt beslut för mig att stanna i Växjö Lakers. Passionen och stödet från fansen ihop med beslutsamheten som finns i laget över att vinna gör Växjö till en speciell plats. Jag och min familj längtar efter att komma tillbaka och fortsätta bygga vidare på det vi påbörjade förra säsongen, säger Keegan Lowe som just nu befinner sig i Kalifornien.

I och med kontraktsförlängningen av Keegan Lowe består just nu lagbygget av sju backar.
- Keegan visade en karaktär genom hela säsongen men framförallt i slutspelet som det är svårt att hitta i dagens hockey. Keegan med precis den tuffhet och ”tough to play against” mentalitet som är så viktig att ha i ett lag som vill vinna mästerskap. Vi är glada att få behålla den i två år till, säger sportchef Henrik Evertsson.

Kontraktet är skrivet till och med 2024/2025.

» Växjö Lakers lagbygge

PR & Kommunikation Carolina Toresson