Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Joel Persson förlänger

11 januari 2022 20:20
Nyhet

Snart fem år har passerat sedan backen för första gången skrev på för Växjö Lakers. Idag har man enats om en kontraktsförlängning på tre år som gör att Joel stannar i organisationen till och med säsongen 2024/2025.


Inför säsongen 2017/18 tog den offensiva, högerskjutande backen det stora klivet från Hockeyettan till SHL när han skrev på för Växjö Lakers och har sedan dess bjudit på en sann hockeysaga. Under sin tid i klubben har han stått för hela 119 poäng (23+96) på sina 182 grundseriematcher och är en av ligans mest framträdande backar. På meritlistan har han dessutom två seriesegrar och två SM-guld med Växjö Lakers.

"Känns otroligt bra"

- Det känns otroligt bra att skriva ett nytt kontrakt eftersom jag trivs väldigt bra i Växjö Lakers och i staden, säger en glad Joel Persson.

För fem år sedan fick Sportchef Henrik Evertsson tips om backen som då spelade i Hockeyettan. Idag är han en viktig pusselbit i Växjö Lakers spelartrupp där han inför säsongen utsågs som en av fyra kaptener.

- Det känns oerhört glädjande att vi har hittat fram till ett nytt avtal med Joel Persson. Joels avtal som sträckte sig över nästa säsong innehöll en utlandsout efter den här säsongen. Det avtalet har vi nu ersatt med ett nytt treårsavtal som börjar gälla 1 maj. Joel har under åren vuxit ut till en av våra viktigaste spelare både på och av isen. Han är också en fantastisk ambassadör för Växjö Lakers i alla tänkbara sammanhang, kort och gott en kille vi älskar att ha i vår organisation.

Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2024/25.