Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Tisdag Tis 18 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 1 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 12 Februari Feb
Tisdag Tis 15 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Söndag Sön 27 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Söndag Sön 6 Mars Mar

Joel Persson förlänger

11 januari 2022 20:20
Nyhet

Snart fem år har passerat sedan backen för första gången skrev på för Växjö Lakers. Idag har man enats om en kontraktsförlängning på tre år som gör att Joel stannar i organisationen till och med säsongen 2024/2025.


Inför säsongen 2017/18 tog den offensiva, högerskjutande backen det stora klivet från Hockeyettan till SHL när han skrev på för Växjö Lakers och har sedan dess bjudit på en sann hockeysaga. Under sin tid i klubben har han stått för hela 119 poäng (23+96) på sina 182 grundseriematcher och är en av ligans mest framträdande backar. På meritlistan har han dessutom två seriesegrar och två SM-guld med Växjö Lakers.

"Känns otroligt bra"

- Det känns otroligt bra att skriva ett nytt kontrakt eftersom jag trivs väldigt bra i Växjö Lakers och i staden, säger en glad Joel Persson.

För fem år sedan fick Sportchef Henrik Evertsson tips om backen som då spelade i Hockeyettan. Idag är han en viktig pusselbit i Växjö Lakers spelartrupp där han inför säsongen utsågs som en av fyra kaptener.

- Det känns oerhört glädjande att vi har hittat fram till ett nytt avtal med Joel Persson. Joels avtal som sträckte sig över nästa säsong innehöll en utlandsout efter den här säsongen. Det avtalet har vi nu ersatt med ett nytt treårsavtal som börjar gälla 1 maj. Joel har under åren vuxit ut till en av våra viktigaste spelare både på och av isen. Han är också en fantastisk ambassadör för Växjö Lakers i alla tänkbara sammanhang, kort och gott en kille vi älskar att ha i vår organisation.

Kontraktet är skrivet till och med säsongen 2024/25.