Fortsatt samarbete med Lekterapin
Publicerad: 2019-09-20
Nyhet
Under sex säsonger har Växjö Lakers föredetta lagkapten Liam Reddox haft ett samarbete med Lekterapin i Växjö. Ett samarbete som Växjö Lakers A-lag med hjälp av sin fond "Lakers Stora Hjärtan" väljer att bevara tillsammans med PEAB som varit en del av initiativet sedan tre år tillbaka.

Initiativet innebär att två barn från Lekterapin varje hemmamatch får chansen att se hockey i VIDA Arena tack vare de två säsongsbiljetterna som A-lagets "Lakers Stora Hjärtan" fond står för. Efter matchen får barnen träffa en spelare från Växjö Lakers A-lag för samtal, fotografering och autografskrivning. Dessutom får kvällens gäster varsin signerad souvenir med sig hem.

- Det Liam Reddox tillsammans med sin fru Ashley gjort för Lekterapin är i sann Stort Hjärta-anda och därför något vi i Växjö Lakers A-lag med hjälp av vår fond verkligen vill fortsätta med, säger lagkapten Erik Josefsson.

Inför säsongen 2016/17 tog Peab kontakt med Växjö Lakers för att förhöra sig om möjligheterna att vara en del av initiativet som då gick under namnet "Red's Stora Hjärta". Sedan dess har Peab varit en stolt samarbetspartner till initiativet och bidragit med ytterligare två säsongsbiljetter.

- Vi tycker att det är ett fantastiskt initiativ och vill därför fortsatt också vara med att bidra till att ge barn- och ungdomarna en speciell upplevelse mitt i sjukhusvistelsen. Samtidigt som vi vill passa på att uppmärksamma Lekterapins viktiga arbete, säger Stanley Englund på Peab.

PR & Kommunikation Carolina Toresson