Förändringar kring staberna på junior och ungdom
Publicerad: 2022-04-29
Nyhet
Förra veckan presenterades Johan "Bagarn" Andersson som assisterande tränare till J18. Nu står det klart att Emil Rasmussen blir ny huvudtränare till J20 då Janne Karlsson lämnar klubben för nya utmaningar. Utöver det förlänger några ledare sina kontrakt medan vissa får nya roller.

J20

Inför säsongen 2015/16 återvände Janne Karlsson till Växjö Lakers för uppdrag inom juniorverksamheten. De senaste fem säsongerna har han varit huvudtränare i klubbens J20-lag men väljer nu att lämna för nya utmaningar.
- Jag kommer att gå vidare mot nya utmaningar, därför väljer jag att avsluta mitt uppdrag i klubben. Det har varit en rolig och utmanande tid att arbeta med juniorernas spelarutveckling, säger Janne Karlsson.

Växjö Lakers tackar Janne Karlsson för hans tid i klubben och önskar honom lycka till framöver.

Ny huvudtränare för Växjö Lakers J20 blir Emil Rasmussen som skrivit ett treårigt kontrakt med klubben.
- Det här är en fantastisk möjlighet för mig att få ett ännu större ansvar kring J20. Vi har bra saker på gång här i Växjö och jag ser väldigt mycket fram emot säsongen som kommer, säger en glad Emil Rasmussen.

Vem som kommer att assistera Emil i båset på J20 är ännu inte klart.

J18

Robert Lis som tidigare varit assisterande tränare på J18 kommer att bli fysansvarig på juniorsidan. In kliver istället Johan "Bagarn" Andersson för att assistera huvudtränare Frej McLoughlin som fortsätter i rollen som huvudtränare.

U16

För ett år sedan kom Matthew Lapierre till Växjö Lakers och har sedan dess varit huvudtränare för Växjö Lakers U16. Matt får förnyat förtroende och kommer att axla rollen som huvudtränare även kommande säsong.

U15

Wille Sjöberg med ett förflutet som spelare i Växjö Lakers ungdoms- och juniorverksamhet har under ett års tid varit huvudtränare i föreningens U15-lag och förlänger nu sitt kontrakt med tre år.


Stefan Norbe och Gustav Steen kommer fortatt att vara materialförvaltare för varsitt juniorlag. Tobias Hamberg fortsätter i rollen som målvaktstränare samt föreningskoordinator.

PR & Kommunikation Carolina Toresson