Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Idag 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec

El capitano har förlängt

28 maj 2021 17:30
Nyhet

För snart tre veckor sedan vann han sitt tredje SM-guld med Växjö Lakers och dessutom med ett C på bröstet. Nu står det klart att lagkaptenen Erik Josefsson förlänger med klubben och gör sig redo för sin fjortonde (!) säsong i Växjö Lakers.


Under sina tretton (!) säsonger i Växjö Lakers har han varit med och tagit klubben till SHL, vunnit tre grundseriesegrar, tre SM-guld och är med sina 650 spelade grundseriematcher meste Lakersspelaren genom tiderna. Under sex säsonger har han varit assisterande kapten och sedan 2019 har han burit ett "C" på bröstet. I veckan blev det klart att Erik förlänger kontraktet två år med Växjö Lakers, klubben i hans hjärta.

"Det känns fantastiskt"

- Växjö Lakers är klubben i mitt hjärta. Under mina tretton säsonger har jag utvecklats som hockeyspelare men även som person. Att få vinna mitt tredje SM-guld med klubben ger definitivt mersmak och det känns därför fantastiskt roligt att representera Växjö ytterligare två år.

Kontraktsförlängningen mellan Erik och Växjö Lakers blir den femte i ordningen. Samtliga kontrakt har skrivits av Henrik Evertsson, så här säger han om beslutet att förlänga med kaptenen.
- Det känns självklart oerhört kul att säkerställa två år till med vår lagkapten. Erik gjorde kanske sitt bästa slutspel i karriären i år och vi vet att viljan att vinna är lika stark som alltid hos Josen.

I tidigare artikel beskriver ledarstaben Erik som en envis krigare som ger allt för laget och personifierar Stort Hjärta. Den typen av kille man bygger ett lag och kultur kring som är en dröm att jobba tillsammans med.
- Oavsett vad Växjö Lakers ställs inför står alltid nummer 60 där, lojal, envis och leder med exempel. Han har erfarenhet med fortsatt hunger att leda oss mot framgång samt är ett föredöme i sitt uppträdande både på och utanför isen.