Emil Larmi har förlängt
Publicerad: 2023-01-27
Nyhet
Det var strax före transferfönstret stängde för snart ett år sedan som finske Emil Larmi skrev på för Växjö Lakers. Nu står det klart att han stannar i klubben kommande två säsonger.

Sedan den 26-årige målvakten från Lahti kom till Växjö Lakers har han vaktat kassen 30 grundseriematcher och 2 slutspelsmatcher. Med sin fina räddningsprocent på 93,24% är han just nu tvåa i SHL:s målvaktsliga. Under gårdgen skrev han på för kommande två säsonger i Växjö Lakers.

"En organisation med höga krav och förväntningar"

- Sedan första dagen har jag sett att det här är ett team och en organisation med höga krav och förväntningar. Det var precis vad jag ville. Just därför ser jag att det är den perfekta miljön för mig att fortsätta driva och uppnå mina egna mål och våra mål med laget. Jag är väldigt stolt över att vara en del av detta i minst två år till, säger Emil Larmi.

Strax före transferfönstret stängde för snart två år sedan kontrakterade sportchef Henrik Evertsson finske Emil Larmi. Nu har man förlängt kontraktet två år.

- Vi är superglada att ha vårt målvaktsteam intakt de kommande två säsongerna. Emil har visat i år att han håller hög, jämn nivå säger Henrik Evertsson.

Kontraktet är skrivet till och med 2024/2025.

» Växjö Lakers spelartrupp

I samarbete med Sparbanken Eken.

PR & Kommunikation Carolina Toresson