Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Tisdag Tis 16 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Tisdag Tis 23 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Luleå
LHF

Inför Växjö – Luleå

25 februari 2020 11:00
Inför

Det återstår drygt två veckor och endast åtta omgångar av SHL:s grundserie. I kväll jagar Växjö tre nya poäng då serieledarna Luleå gästar i VIDA Arena i en ny viktig match.


Det är drygt två veckor och åtta omgångar kvar av SHL:s grundserie säsongen 2019/2020. Växjö ligger alltjämt på den tionde- och sista slutspelsplatsen, men det är precis då elvan Brynäs endast är tre poäng bakom i tabellen.

Växjö har gjort det bra på slutet då man segrat i tre av sina fyra senaste matcher. Allra senast uddamålsbesegrade man Linköping på hemmaplan med 2-1. Emil Pettersson gjorde Lakers första mål i matchen och Fredrik Karlström satte det matchvinnande målet på straff i mitten av den andra perioden.

I kväll är det dags för Växjö att återigen spela på hemmaplan då serieledarna Luleå kommer på besök. Kvällens motståndare leder SHL överlägset då man är hela tio poäng före tvåan Färjestad. Luleå besegrade just Färjestad senast med klara 4-1. I och med de tre poängen mot Karlstadslaget har Luleå, precis som Växjö, vunnit tre av sina fyra senaste matcher.

Tisdagskvällens match mellan Växjö och Luleå blir det fjärde- och sista i grundserien den här säsongen. De tidigare tre mötena har slutat med hemmavinst. När Luleå agerade hemmavärd vann man med 3-1 respektive 5-1 medan det senaste mötet i VIDA Arena slutade med en 3-1-vinst för Lakers efter mål av Pontus Holmberg, Emil Pettersson och Erik Josefsson.

Växjö är det laget som är i störst poängbehov i kväll, men Luleå kommer göra allt för att knipa segern i jakten på att säkra serievinsten av säsongens grundserie. Det lär sannerligen bli en ny jämn och underhållande match att följa i VIDA Arena i afton. Missa inte chansen att se matchen live!

Kvällens match spelas i VIDA Arena med nedsläpp 19.00. Arenan öppnar redan 17.00. Välkomna då!