Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Hemma
Växjö
VLH
Borta
Linköping
LHC

Inför Växjö – Linköping

22 februari 2020 15:30
Inför

Under lördagskvällen vankas det ny viktig match mot Linköping på hemmaplan.


Så var det dags för lördagsmatch på hemmaplan igen då Linköping gästar i VIDA Arena. Växjö föll senast borta mot topplaget Rögle, men hade två raka trepoängare innan dess. Nu är det dags att försöka knipa ytterligare en vinst då striden kring slutspelsstrecket blir allt tajtare.

Kvällens motståndare, Linköping, har varit mycket formstarka på slutet och tagit vinst på vinst. Faktum är att man vunnit sju av sina nio senaste matcher, vilket har gett laget rejäl chans på en slutspelsplats.

Med tanke på Linköpings fina form skiljer det endast fem poäng mellan Växjö och Linköping inför mötet i VIDA Arena under lördagen. Med andra ord är fajten i afton oerhört viktig för de båda lagen. Växjö kan öka poängavståndet till åtta poäng, men det kan också krympa till endast två pinnar.

Växjö och Linköping har mötts tre gånger tidigare under säsongen där Växjö vunnit två av matcherna. I mitten av januari drabbade de samman i Linköping där Lakers vann med 3-2 efter förlängning efter att Roman Horak gjort det matchvinnande målet. Det andra mötet i Linköping vann hemmalaget med samma siffror, dock efter ordinarie speltid. Det senaste mötet i VIDA Arena vann Växjö med tennissiffrorna 6-2 efter en fin insats. Emil Pettersson blev tvåmålsskytt i matchen där fyra av hemmalagets mål tillkom under mellanakten.

Lördagens möte mellan Växjö – Linköping kommer bli en spännande kamp om de tre poängen. Båda lagen kommer göra allt för att spela hem samtliga poäng och således sätta rejäl press på sin motståndare i kampen om slutspelsplatserna.

Missa inte chansen att se matchen live i VIDA Arena. Arenan öppnar redan 16.00 där matchen har nedsläpp klockan 18.00. Ni är hjärtligt välkomna att heja fram Växjö till tre mycket viktiga poäng.