• Huvudsponsorer

Lördag Lör 3 Mars Mar
Tisdag Tis 6 Mars Mar
Torsdag Tor 8 Mars Mar
Lördag Lör 10 Mars Mar
Söndag Sön 18 Mars Mar
Tisdag Tis 20 Mars Mar
Torsdag Tor 22 Mars Mar
Lördag Lör 24 Mars Mar
Måndag Mån 26 Mars Mar
Måndag Mån 2 April Apr
Onsdag Ons 4 April Apr
Fredag Fre 6 April Apr
Söndag Sön 8 April Apr
Tisdag Tis 17 April Apr
Idag 19 April Apr
Lördag Lör 21 April Apr
Söndag Sön 22 April Apr
Tisdag Tis 24 April Apr
Torsdag Tor 26 April Apr
Lördag Lör 28 April Apr
Hemma
Rögle
RBK
Borta
Växjö
VLH

Växjö vann och fick avhyvling av tränaren

31 januari 2017 22:30
#RBKVLH

Det var hårda ord från Växjötränaren efter matchen mot Rögle och de var riktade mot de egna spelarna. Då hade laget ändå vunnit med 4-3 efter ordinarie tid.


Rögle inledde matchen som om laget vore ett topplag, det var snabba och precisa passningar och en härlig, frejdig hockey. Växjö blev fullständigt taget på sängen och inte blev det bättre av att Rögle gjorde två mål i matchupptakten. Sebastian Collberg bjöd på ett praktmål efter samarbete med David Åslin och Bryan Lerg sköt sedan stenhårt 2-0 invid Joakim Erikssons vänstra stolpe. När perioden var slut lyste 3-1 på resultattavlan.

– Jag tycker vi har väldigt bra fart, vi vågar hålla i pucken, vrida och vända, sa Rögles Sebastian Collberg till C More.

Andra perioden var den förstas motsats, Växjö dominerade och pressade hårt men hade inte samma effektivitet som hemmalaget hade i första, men ett mål blev det. Pontus Netterberg lyckades få in en puck från nära håll.

"För många spelar för något annat än lagets bästa"

Samme Netterberg blev turgubbe och kvitterade halvvägs in i den tredje perioden, precis som vid målet innan assisterades han av Erik Josefsson och Josefsson blev den som fick sista ordet i matchen. Det var han som i den 59:e matchminuten gjorde 4-3 till Växjö från snäv vinkel efter en studs i kortsargen bakom Röglemålet. Det var med nöd och näppe, men Växjö lyckades komma ifrån Ängelholm med tre poäng i bagaget.

– Jag vet inte, jag tycker inte vi förtjänar det, jag tycker att Rögle jobbar hårdare. Vi har ett stelbent tråkigt powerplay och alldeles för många spelare som spelar för något annat än lagets bästa. Vi får adressera det här tydligt, sa en lättad men samtidigt besviken Sam Hallam till C More efter matchen.

Kommande motståndare:

  • Växjö-Frölunda, tors 2 feb 19:00
  • HV71-Rögle, tors 2 feb 19:00