Missa inte Växjö Lakers positionscamp
Publicerad: 2018-08-27
Ungdom
Under höstlovet, vecka 44 får du som är född 2005-2010 möjligheten att slipa på dina ”position skills” när Växjö Lakers Ungdom har positionscamp med olika teman varje dag!

Alla spelare oavsett ålder i ungdomsverksamheten ska alltid träna och prova på alla positioner. För att optimera din allsidighet som ishockeyspelare får du här en fantastisk möjlighet. Vi kommer att träna detaljer i alla situationer, i både spelet med och utan puck.

SPELARE FÖDDA 2005–2009
Växjö Lakers kommer att genomföra en POSITIONS-Camp, onsdag-fredag (31/10–2/11).

Campen kommer att innehålla mellan 3–5 ispass per dag samt off-ice aktiviteter som teori och fys. Onsdagens alla pass innehåller BACK-tema och torsdagens alla pass innehåller FORWARDS-tema, för att sedan avslutningsvis under fredagen föra in onsdagens och torsdagens teman i ett SPEL-tema.
Separat målvaktsprogram mellan 08.00-12.00 varje dag. POSITIONS-campen kommer innehålla tre grupper med plats för maximalt 90 utespelare och 12 målvakter.

SPELARE FÖDDA 2010
Det kommer även finnas en grupp för de yngsta som deltar för första gången, gruppen kommer ha 2 ispass om dagen samt teori och fysträning på schemat. Fokus kommer att ligga på grundteknik samt SLS. Även denna camp är onsdag-fredag (31/10-2/11).

Vi kommer närmare inpå campen skicka ut vår värdegrund, där det står hur vi i VLH vill att alla ska förhålla sig till varandra på VLH-aktiviteter. Här kommer några punkter att tänka på inför campen:

  • Lyssna på ledare
  • Respektera varandra
  • Nolltolerans mot mobbing
  • Skratta, svettas och kämpa!

Dagarna kommer att innehålla tid för återhämtning samt måltider i form av mellanmål både på förmiddagen och eftermiddagen samt lunch.

Kostnaden är 900 kr per spelare och faktureras efter genomförd camp. Även du som spelare från annan förening är varmt välkommen!

» Anmälningsformulär

För frågor, vänligen kontakta Stefan Bild på: [email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson