Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Idag 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt

Säsongsabonnent under Covid-19 pandemin

14 augusti 2020 08:30
Säsongskort

Till dig som tecknat ett säsongskort för säsongen 20/21 eller funderar på att göra det kommer här lite information för att du som säsongsabonnent ska kunna känna dig trygg hos oss.


Du är alltid prioriterad
Förutom de mängder av förmåner som ett säsongskort redan innehåller finns det ytterligare fördelar kopplat till Covid-19 pandemin. Vid begränsad publikkapacitet har du som säsongsabonnent tillsammans med våra partners extra prioriterat inträde.

Det ska kännas tryggt att skaffa säsongskort!
Skulle det vara så att en eller flera matcher behöver spelas utan publik kommer du som säsongsabonnent att ersättas för dessa. Om sådant är fallet väljer du själv hur du vill ha ersättningen, exempelvis till godo, efterskänka pengarna eller om du vill ha pengarna tillbaka. När detta blir aktuellt kommer du att få mer information via mail.

Observera att ersättning endast kommer vara aktuell om matchantalet blir färre än utlovat. Alltså inte om säsongen exempelvis skjuts fram men att samma antal matcher spelas.

Kompensation för sista grundseriematchen säsongen 19/20
Med tanke på föregående säsongs abrupta slut kommer du som säsongskortsinnehavare säsongen 19/20 bli kompenserad i form av en pottbiljett. Denna biljett kommer du kunna hitta under ”konto” i inloggat läge på vlh.ebiljett.nu. Observera att biljetten inte är synlig i ett skede där publik i arenan inte är tillåten utan visas endast när den är bokningsbar.

Vi tackar för att du som säsongsabonnent har förståelse för att vi inväntar restriktioner från myndigheter och SHL samt att vi kommer ta hänsyn till dessa under kommande säsong. Så fort beslut är taget kommer vi att publicera vidare information på våra plattformar.

Klicka här för att teckna ett säsongskort.