• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov

Säsongsabonnent under Covid-19 pandemin

14 augusti 2020 08:30
Säsongskort

Till dig som tecknat ett säsongskort för säsongen 20/21 eller funderar på att göra det kommer här lite information för att du som säsongsabonnent ska kunna känna dig trygg hos oss.


Du är alltid prioriterad
Förutom de mängder av förmåner som ett säsongskort redan innehåller finns det ytterligare fördelar kopplat till Covid-19 pandemin. Vid begränsad publikkapacitet har du som säsongsabonnent tillsammans med våra partners extra prioriterat inträde.

Det ska kännas tryggt att skaffa säsongskort!
Skulle det vara så att en eller flera matcher behöver spelas utan publik kommer du som säsongsabonnent att ersättas för dessa. Om sådant är fallet väljer du själv om ersättning ska ske i form av ett Arenakort som går att utnyttja överallt i arenan i tio år framöver, eller om du vill ha pengarna tillbaka som motsvarar antalet påverkade matcher. Blir detta aktuellt kommer du att få mer information via mail.

Observera att ersättning endast kommer vara aktuell om matchantalet blir färre än utlovat. Alltså inte om säsongen exempelvis skjuts fram men att samma antal matcher spelas.

Kompensation för sista grundseriematchen säsongen 19/20
Med tanke på föregående säsongs abrupta slut kommer du som säsongskortsinnehavare säsongen 19/20 bli kompenserad i form av en pottbiljett. Denna biljett kommer du kunna hitta under ”konto” i inloggat läge på vlh.ebiljett.nu. Observera att biljetten inte är synlig i ett skede där publik i arenan inte är tillåten utan visas endast när den är bokningsbar.

Vi tackar för att du som säsongsabonnent har förståelse för att vi inväntar restriktioner från myndigheter och SHL samt att vi kommer ta hänsyn till dessa under kommande säsong. Så fort beslut är taget kommer vi att publicera vidare information på våra plattformar.

Klicka här för att teckna ett säsongskort.