VIP-kväll med Växjö Lakers A-lag
Publicerad: 2019-05-06
VIP
Välkomna på VIP-kväll måndagen den 27 maj kl. 17:00-19:00. Testa på att vara Växjö Lakers VIP - lär känna våra nyförvärv, snacka minnen med gamla spelare och fynda med 25% rabatt i Lilla Teamstore.

Träffa spelarna, fynda souvenirer och passa på att förnya ditt säsongskort inför säsongen 2019/20! Arena Service tillsammans med Smålands Skafferi och Polarbröd bjuder på grillad korv med dricka och Lilla Teamstore har öppet med 25% rabatt på hela sortimentet (ej reavaror).

Under kvällen har du möjlighet att utmana våra spelare i en mängd aktiviteter som passar alla. Möt dem i en rafflande match NHL-spel, få tips på din skotteknik i vår landhockeytävling eller gå tipspromenaden VIDA Arena - Bakom kulisserna som löper genom spelarkorridor och bås.

På plats kommer även Mighty Event finnas med sitt fotobås. Klä dig i snygga Växjö Lakers souvenirer och få med dig bilderna hem.

Funderar du på att bli säsongsabonnent?
Då är även du välkommen att ta del av vad VIP-kvällen för att prova på vad det innebär att vara Växjö Lakers VIP. Biljettservice har öppet om du vill ha mer information om vilka stolar som finns lediga.

{!A}

Du kan redan nu förnya ditt säsongskort på länken nedan.
» Förnya säsongskort

Årets sommarpresent
Årets sommarpresent ingår i ditt säsongskort om du hämtar och betalar det innan den 27 juni. Sommarpresenten presenteras inom kort.

Växjö Lakers VIP-kväll i samarbete med Elite Hotels Växjö, Bishops Arms Växjö, PacsOn, Smålands Skafferi, Polarbröd & Mighty Event

Tilde Tomeby