Höstlovscamp fullbokad på rekordtid
Publicerad: 2019-08-22
Nyhet
Förra veckan presenterades upplägget för årets höstlovscamp men med hela tio veckor kvar kan Växjö Lakers Ungdom meddela att campen redan är fullbokad. Det finns dock fortfarande platser kvar till tjejcampen!

Trots att man nyligen kommunicerat ut årets höstlovscamp är den redan fullsatt med 136 anmälda och ett 30-tal på kölistan, vilket tyder på rekordstort intresse.

- Vi är såklart jättenöjda över att attrahera så många till vår Höstlovscamp vecka 44. Vi har jobbat aktivit för en kvalitetshöjning kring innehållet på isen där vi bland annat har plockat in skillscoachen Daniel Broberg. Vi har även jobbat mycket med våra ledare rörande ledarskap utefter Växjö Lakers värdegrund, "Stort Hjärta". Nytt för i år är att vi har kunnat erbjuda en renodlad tjejcamp där det i dagsläget är 20 anmälda och finns utrymme för några fler! Sedan har vi som med allt fortfarande förbättringspotential på många plan men på det stora hela går det successivt framåt, berättar Ungdoms- och utvecklingschef Calle Steen.

Hur hanteras de som inte lyckats få en plats på årets höstlovscamp?
- Vi har skapat en kölista som man kan skriva upp sig på där vi kontaktar vid eventuella återbud.
Det är aldrig roligt att behöva säga nej till någon men det är där vi ligger till just nu med våra förutsättningar kring isytor. På sikt hoppas jag att vi kommer ha fler ytor att tillgå och kan erbjuda alla plats i såväl camp-aktiviteter som daglig verksamhet.

Anmälan Höstlovscamp för tjejer
» Anmälningsformulär

Kölista Höstlovscamp
Kontakta: [email protected]

PR & Kommunikation Carolina Toresson