• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt

Berglund har skrivit på

4 april 2012 17:00

Växjö Lakers har gjort klart med andra nyförvärvet inför nästa säsong och det handlar om backen Kristofer Berglund från Färjestad.


Kristofer Berglund slog igenom i moderklubben Björklöven och fick i samma veva spela JVM. 2008 skrev han på för Luleå och fick under sin första säsong i elitserien testa på spel i Tre Kronor.

Efter fyra elitseriesäsonger och 210 elitseriematcher för Luleå och Färjestad är Berglund nu klar för Växjö Lakers. Avtalet är skrivet på två år.

– Kristofer är en kille som kom upp i Björklöven och som vi i Växjö Lakers hade flera duster med. Han är en kille som vi har följt genom åren och han är en spelare som vi känner kommer passa in i vårt sätt att spela. Han är en rörlig back med ett bra förstapass som spelar enkelt, säger sportchefen Henrik Evertsson.

– Kristofer har ett bra spelsinne och en fin offensiv kapacitet. Han har haft en dalande poängproduktion i elitserien, men det har sina förklaringar. Han var mer offensiv i Luleå och mer defensiv i Färjestad, så även om poängen minskat så tycker jag att han är en bättre back idag än när han kom till elitserien.

2011 var Kristofer Berglund med och vann SM-guld med Färjestad.

– Man måste erkänna att Färjestad är en klubb som lär spelare att vinna, och det har Kristofer lärt sig där. Han har stärkt defensiven och visat att han kan vara riktigt bra i egen zon. Trots att han inte är så stor så är han tuff och jobbig att möta, säger Evertsson.

-> Lagbygget 2012/13