Daniel Rahimi klar för Växjö Lakers
Publicerad: 2017-04-11
Nyhet
I tidigare videointervju avslöjade Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson sitt tredje nyförvärv, stabile backpjäsen Daniel Rahimi som skrivit tre år med klubben.

Snart 30-årige Daniel är född och uppvuxen i Umeå och fostrad i moderklubben Björklöven. Han kommer senast från spel i schweiziska NLA-klubben Davos men har hela sju säsonger i SHL på meritlistan varav fyra i Linköping där han var assisterande kapten. Daniel är även ett välkänt namn i landslagssammanhang då han vid flertalet tillfällen representerat Tre Kronor och har två VM på sitt cv.

I en tidigare publicerad videointervju med sportchefen Henrik Evertsson avslöjas det att Rahimi kommer att spela i Växjö Lakers kommande tre säsonger.

"Det ska bli superspännande"

- Det ska bli superspännande och roligt att få ta på sig Växjö-tröjan. Jag ser fram emot att vara en del av ett framgångsrikt lag, säger Daniel Rahimi.

I videointervjun säger Henrik Evertsson så här om nyförvärvet:
- Daniel är av en backtyp som vi har haft stora framgångar med tidigare. Han är en fysisk back som har en väldig närvaro ute på isen men han har även ett spel som han utvecklade under sin tid i Linköping. Dessutom har han också en fantastisk karaktär som förutom på isen även gör nytta i omklädningsrummet.

» Se intervjun här

PR & Kommunikation Carolina Toresson