Jeff Tambellini förstärker Växjö Lakers
Publicerad: 2017-02-10
Nyhet
Januari 2015 kom kanadensaren till Växjö Lakers för att förstärka truppen som skulle komma att ta SM-guld. Idag står det klart att Jeff Tambellini kommer tillbaka till Växjö Lakers och förstärker truppen.

Efter en sejour i AHL kom kanadensaren inför säsongen tillbaka till Sverige och SHL för spel i Djurgården Hockey. Nu står det klart att han återvänder till Växjö Lakers, något han är mycket glad över.
- Först av allt känns det som att komma hem för mig! Jag har familj i staden och Växjö kommer alltid att vara en speciell plats för mig med tanke på mina fina minnen. Jag har verkligen velat komma tillbaka till Växjö sedan min tid där och nu får jag chansen, säger Jeff.

Under säsongen har Djurgården mött Växjö Lakers vid tre tillfällen och Jeff är mycket imponerad av det lag han ställts emot.
- Växjö är ett hårt jobbande lag med mycket djup. De har varit riktigt svåra att möta. Proffessionalismen i klubben är extremt hög, så det känns fantastiskt att återigen få vara en del av det.

Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson har tidigare indikerat att man vill förstärka forwardssidan och såhär säger han om värvningen av Jeff Tambellini.
- I vår ambition att bredda truppen inför sista delen av säsongen har vi tagit in Jeff Tambellini. Vi har en stark tro på att gruppens dynamik är det som har störst chans att vinna mästerskap i slutändan. I Jeff vet vi att vi får någon som tillför till den redan starka gruppen vi förfogar över.

Kontraktet med Jeff Tambellini är skrivit säsongen ut.

PR & Kommunikation Carolina Toresson