Växjö Lakers firar 15 år!
Publicerad: 2012-11-08

Under matchen mot Modo 13 november så firar Växjö Lakers 15 år som förening - något som kommer märkas under matchen.

Växjö Lakers är en ung förening. Resan startade 1997 och har sedan gått genom seriesystemet och våren 2011 blev elitserieavancemanget klart, och i samma höst som elitseriepremiären invigdes också nya VIDA Arena.

I år spelar Växjö Lakers andra säsongen i elitserien.

- Det har gått snabbt uppåt, men vägen har inte varit spikrak. Vi har haft våra motgångar, men man glömmer dem lätt med tanke på hur det ser ut idag. Vi är stolta över att fira 15 år och hoppas att många andra också känner stolthet över föreningens resa, säger Anders Öman, VD Växjö Lakers.

13 november kommer det bland annat att finnas gamla Växjö Lakers-lirare på plats i VIDA Arena och det blir intervjuer där gamla Lakers-minnen står i fokus. På mediekuben blir det tillbakablickar från förr, både bild- och filmmässigt. Det blir också tröjutställning med Växjö Lakers matchtröjor genom åren. 

Det bjuds dessutom på födelsedagstårta.

Växjö Lakers kommer också att spela i sitt orangea lördagsställ.

- Vi spelade inte i det senaste lördagen eftersom vi ville spela i det under jubileumet istället. Det orangea matchstället passar perfekt i den här matchen eftersom det bland annat hyllar gamla Växjö HC som hade orangea ställ, säger Anders Öman. 

Vilka är dina bästa minnen från Växjö Lakers 15 år? Gå in på Facebook och kommentera på vår jubileumssida, eller skriv ditt bästa minne på Twitter under hashtaggen #vlh15

Matchen mot Modo spelas 13 november klockan 19.00. Arenan öppnar redan 17.00 - välkomna då!

» Boka biljett 
» Restaurangbokning 

Mellan 17.00 och 18.00 är det Happy Hour i arenan med 25% rabatt på mat och dryck.
» Läs mer om Happy Hour 

Redaktör Jonas Gustavsson