Legends | Jeremias Augustin
Publicerad: 2020-11-25
Legends
Vi fortsätter med vårt nya digitala koncept - Växjö Lakers Legends. Vid varje hemmamatch presenteras och uppmärksammas en Lakers-legend och under torsdagens match är det ingen mindre än Jeremias Augustin.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Jeremias Augustin!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#11 Jeremias Augustin

Gör idag:
- Jag jobbar som polis.

Bästa minnet i klubben:
- Mitt bästa minne från min tid i klubben är helt klart när vi gick upp i SHL.

Främsta målet:
- Första SHL-målet, en isare från blå mot Brynäs.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Vi har nog spelat en av de snabbaste matcherna någonsin.

Det var mot Grums i kvalet till allsvenskan säsongen 02/03. Vi var redan klara för allsvenska och skulle spela den sista matchen innan vi skulle fira avancemanget i Växjö. Vi hade böter på allt som orsakade avblåsningar t.ex fick den som åkte offside böter. Vår målvakt fick böter om motståndarlaget slog en icing som han inte stoppade.

Matchen var säkert slut på 1h och 30 minuter.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Alsenfelt målvakt, Björn Karlsson och Tom Linder på backen. Markusson, Rosén, Sebastian Magnusson.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

Clara Berglund