• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Idag 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Årets nyheter

30 augusti 2019 19:00
Nyhet

På måndag släpps äntligen biljetterna till säsongen 2019/20. I samband med biljettsläppet lanseras en hel del nyheter - Biljettpaketet "tillsammans", reducerade barnpriser, nytt matutbud och roliga temamatcher. I artikeln berättar Privatmarknadschef Maja Storbjörk om årets nyheter.


På måndag klockan 10:00 släpps lösbiljetterna till alla matcher i grundserien säsongen 2019/20 och det blir en hel del spännande nyheter på biljettsidan.

- Äntligen drar säsongen igång och vi kan få presentera våra nyheter. Alla trender pekar mot att man vill göra saker tillsammans, därför har vi tagit fram ett Tillsammans-paket som känns helt rätt i tiden. Vi tror att det är jättebra att få folk att göra saker ihop och då ser vi till att man kan göra det till ett riktigt bra pris, säger privatmarknadschef Maja Storbjörk.

Är det några mer spännande nyheter som kommer att släppas i samband med måndagens biljettsläpp?
- För att göra tillgängligheten större för familjer har vi billigare barnpris i restaurangen och på Plan 4. I Sportbaren Power Break har vi nytt matutbud och under oktober månad kan man köpa biljett och varmrätt för fantastiska 250 kr. Förutom nya priser på biljetter och nya matutbud kommer vi fortsätta med ett gäng temamatcher under säsongen. I höst blir det kräftskiva i Restaurang Plan 3 och Plan 4, Oktoberfest, Höstlovsfest samt flera familjematcher under säsongen. Förra årets succé - Lakers Golden Night Club har vi uttökat till två tillfällen (höst och vår) med start den 2 november. Mellan 28/11-17/12 kommer vi självklart svira om Plan 4 till vårt omåttligt populära julbord.

Läs mer om nyheterna

Tillsammans-paket
Växjö Lakers lanserar ett helt nytt sätt att gå på hockey - ett koncept vi kallar Tillsammans. Gå tillsammans med kompisarna, familjen eller kollegorna och få ett riktigt bra pris, Tillsammans-paketet gäller 4, 6 och 8 personer. Rabatten blir högre vid köp av fler biljetter. Du kan alltså spara upp till 55 % rabatt på biljettpriset. Tillsammans-paketet finns tillgängligt på utvalda sektioner och hemmastå.

Restaurang Plan 3 | Trerättersbuffé och biljett 745:-
Nyhet - Ännu billigare barnpriser i restaurangen.
» Boka Restaurang Plan 3

Restaurang Plan 4 | Buffé och biljett från 575:-
Nyhet - Barnpriser på Plan 4.
Kräftskiva: 21/9
Oktoberfest: 12/10-26/10
Golden Night Club: 2/11 samt 29/2
Julbord: 28/11-17/12
» Boka Restaurang Plan 4

Sportbar Power Break Plan 2 | Varmrätt 129:- eller pizzaslice från 79:-
Nyhet - En kvällens husman samt en pizzaslice med sallad, som varierar under säsongen. Under Oktoberfestmatcherna kör vi kampanj i Power Break - boka varmrätt och biljett för endast 250 kr.
» Boka PowerBreak