• Huvudsponsorer

Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 13 Augusti Aug
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Fredag Fre 21 Augusti Aug
Torsdag Tor 3 September Sep
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Fredag Fre 18 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

Restaurangbiljetterna är släppta

14 augusti 2019 11:30
Biljett

Gör något mer av din hockeyupplevelse - boka bord i någon av våra fantastiska restauranger redan nu! Nyhet för denna säsongen är att vi har en ny webbokning som ska göra det ännu enklare att boka bord i våra restauranger.


Som en nyhet denna säsong lanserar vi i år vår nya webbokning. Med det nya systemet är det nu ännu enklare att boka bord i våra restauranger och du får ett bekräftelsemail direkt när fyllt i dina uppgifter. Vid större sällskap sker som vanligt bokning via mail och du når oss alltid på 0470-32 97 97.

Restaurang Plan 3

I vår Fine Dining-restaurang serveras en genomtänkt trerättersbuffé.
Här kan du avnjuta en trerätters vid ett främre bord där du sitter kvar under hela matchen och blir servad av vår barkunniga personal.
För bästa möjliga hockeyupplevelse finns det även möjlighet att välja ett bakre bord med direktanslutna sittplatser på läktaren. Bordet kan självklart nyttjas även i periodpauserna och du kan med fördel beställa dryck som står på bordet när ditt sällskap kommer tillbaka efter perioden.

» Läs mer och boka Plan 3

Restaurang Plan 4

På högsta etage Plan 4 finner du vår livesportsbar som serverar en härlig grillbuffé. För att maximera matupplevelsen finns möjligheten att lägga till förrätt för endast 75 kr. Plan 4 sträcker sig hela vägen från kortsida till kortsida och oavsett om man sitter vid rinksidebord eller barstol är det god sikt över isen.

Under säsongen anordnas flera temakvällar på Plan 4. Även i år finns det möjlighet att boka bord för vår oktoberfest mellan 12 - 26 oktober och kräftskiva i samband med matchen mot Skellefteå AIK den 21 september.

Mellan 28 november och 17 december svirar vi om grillbuffén till vårt fantastiska julbord.

Efter förra årets dundersuccé slår vi i år igen upp portarna till vår unika nattklubb och eventet Golden Night Club. Precis som föregående år förvandlas livesportsbaren efter matchen till en nattklubb och i år är det 2 november och 29 februari som ska ringas in i kalendern.

» Läs mer och boka Plan 4

Sportbar Power Break Plan 2

På Plan 2 i arenans sydöstra hörn, ligger baren Power Break som under matchdagar serverar två varmrätter som varierar under säsongen. En kvällens husman samt en panpizza med sallad.
Missa inte att ni kan boka bord direkt via formuläret på Powerbreak-sidan!

» Läs mer och boka PowerBreak