Lördag Lör 26 Februari Feb
Tisdag Tis 1 Mars Mar
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar
Torsdag Tor 10 Mars Mar
Lördag Lör 12 Mars Mar
Tisdag Tis 15 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Fredag Fre 1 April Apr
Söndag Sön 3 April Apr
Tisdag Tis 5 April Apr
Torsdag Tor 7 April Apr
Tisdag Tis 9 Augusti Aug
Torsdag Tor 11 Augusti Aug
Torsdag Tor 18 Augusti Aug
Fredag Fre 19 Augusti Aug
Tisdag Tis 23 Augusti Aug
Fredag Fre 2 September Sep
Fredag Fre 9 September Sep
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt

Lakers Hockey Stars 2019/2020

15 maj 2019 15:00
Ungdom

Nu har det blivit dags för alla flickor och pojkar födda 2013 och 2014 att anmäla sig till Lakers Hockey Stars inför kommande säsong! Tack vare SUSAB (Sport Utveckling Sweden AB) kan Växjö Lakers för andra året i rad erbjuda konceptet helt kostnadsfritt.


Lakers Hockey Stars - en unik barn- och ungdomssatsning i Växjö Lakers som går ut på att fler barn ska få prova på den fantastiska sporten ishockey. Satsningen som har blivit en succé, har pågått i flera år. Ishockeyn spelas på en anpassad isyta en gång i veckan under vintersäsongen. Lek, lär, spela och glädje är några av ledorden.

För andra året i rad kan Växjö Lakers tack vare SUSAB (Sport Utveckling Sweden AB) utveckla satsningen ytterligare genom att erbjuda konceptet helt kostnadsfritt. Den tidigare avgiften på 1700 kr år ett och 1200 kr år två blir kommande säsong 0 kr. Dessutom får man en utrustning värde 3880 kr i start kit.

Nu pågår planeringen inför nästa säsong som drar igång sista söndagen i september. Lakers Hockey Stars 2019/20 är för flickor och pojkar födda 2013 och 2014. Det blir samma koncept som den gångna säsongen med träning och spel på anpassad yta och tider varje söndag. Delar av ledarstaben blir kvar och vi vill gärna ha in fler föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till både på isen och vid sidan om.

Medlemsavgift i föreningen Växjö Lakers Ungdom tillkommer med 200 kr. När du har gjort din anmälan och fått en faktura på medlemsavgiften till föreningen kommer du att få ett bekräftelsemail och information om hur och var du hämtar ut ditt Lakers Hockey Stars-kit. Givetvis gäller upplägget även dig som påbörjar ditt andra år av Lakers Hockey Stars där fakturan på medlemsavgiften, 200:-, kommer innan säsongen startar.

Lakers Hockey Stars har tagit emot ca 120 barn varje år men i och med satsningen ökar man upp maxantalet till 140 deltagare. Anmälan öppnade före sommaren där ett flertal barn redan anmält sig.

LAKERS HOCKEY STARS 19/20

 • För flickor och pojkar födda 2013 och 2014
 • Minst 22 tillfällen i Vida Arena eller Träningshallen
 • Tider på söndagar (förmiddagar)
 • Varje pass är 60 minuter
 • Fasta lag (bestäms på förhand), Cirka 8 spelare/lag, flickgrupper finns
 • Smålagsspel på tvären
 • Anpassad spelyta med avdelad sarg på 4 planer samtidigt
 • Spel med små mål
 • Flera ledare på varje plan
 • Komplett ishockeyutrustning ingår: klubba, skridskor, benskydd, suspensoar, byxor, axelskydd, armbågsskydd, handskar, damasker, halsskydd, hjälm med galler och matchtröja med Växjö Lakers-tryck, till ett värde av 3880 kr
 • Anpassad skridskoslipning
 • När du har gjort din anmälan kommer du att få en faktura i augusti/september. När denna är betald får du ett bekräftelsemail och information om hur och var du hämtar ut ditt Lakers Hockey Stars-kit.

En närvaro på minst 50 % deltagande under säsongen krävs för att man ska erhålla kostnadsfri deltagaravgift samt utrustning.

Om man önskar sitt namn och eget nummer på tröjan tillkommer 100 kr.

» Anmälningsformulär

Är du intresserad av att vara ledare i Lakers Hockey Stars?
Delar av ledarstaben blir kvar från förra säsongen och vi behöver ha in fler föräldrar som kan hjälpa till både på isen och vid sidan om. Anmäl ditt intresse så kallar vi dig till ett informationsmöte och berättar mer!

» Intresseanmälan Ledare

Stort hjärta, alla är välkomna!

Vid frågor kontakta Stefan Bild
Telefon: 0470-32 97 20
Mail: [email protected]