Favorit i repris - After Beach & träningsmatch 16/8
Publicerad: 2019-06-26
Nyhet
Växjö Lakers bjuder in till After Beach den 16 augusti på Evedals Värdshus innan träningsmatchen mot Frölunda HC som spelas i Virdavallens ishall i Alvesta.

Efter förra årets succé bjuder Växjö Lakers in till After Beach, men denna gången på hemmaplan! Klockan 15:00 drar livebandet Bobbyflips igång sommarens After Beach på Evedals Värdshus. Som uppladdning finns sportchef Henrik Evertsson på plats och därefter spelas träningsmatchen mot Frölunda HC i Alvesta.

Vi erbjuder fri entré till After Beachen och möjlighet att åka med vår buss t/r till Alvesta från Evedals värdshus för endast 20 kr. Matchbiljett köps direkt av Alvesta SK - som säsongsabonnent, Partner eller medlem i Lakers Lakejer får du förtur på biljetter till träningsmatchen vid bokning av After Beachen.

Datum: 16 augusti
After Beach på Evedals Värdshus: 15:00-17:00
Buss avgår från Evedal: 17:00
Träningsmatch i Alvesta: 18:00

Förtur på After Beach, buss och matchbiljetter
Säsongsabonnenter, Partners och medlemmar i Lakers Lakejer har en veckas förtur på evenemanget och kan boka åt familj och vänner.
Observera att det finns ett begränsat antal platser på bussen och att anmälan krävs.
» Boka After Beach och bussresa här

Träningsmatch | Växjö Lakers vs Frölunda HC i Virdavallen
Nedsläpp: 18:00
Biljettpris: 125 kr
Biljetter till träningsmatchen köper ni direkt av Alvesta SK via en förköpslänk som mailas till er efter anmälan till After Beachen. Biljetterna släpps till allmänheten den 27 juni kl. 12:00 via Alvesta SK.

Köp av endast matchbiljett ger INTE inträde på After Beachen.
» Anmälan sker endast via formuläret.

{!A}

Privatmarknad Tilde Tomeby