• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 15 Augusti Aug
Tisdag Tis 18 Augusti Aug
Torsdag Tor 27 Augusti Aug
Fredag Fre 28 Augusti Aug
Tisdag Tis 8 September Sep
Torsdag Tor 10 September Sep
Lördag Lör 12 September Sep
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt

Växjö Lakers dräktpartners 2019/20

17 september 2019 13:30
Nyhet

I lördags gick seriepremiären av stapeln och ikväll väntar äntligen hemmapremiären i VIDA Arena! Förutom ett nytt lag på isen kan Växjö Lakers stolt tillsammans med lagkaptenerna presentera årets matchdräkt och dräktpartners!


I artikeln kan du läsa om våra dräktpartners verksamheter, hur länge de har varit partners till Växjö Lakers och varför de valt att vara en del av matchdräkten.

APP

APP Koncernen är verksamma inom fastighetsutveckling, fastighetsförvaltning och byggentreprenadsverksamhet

APP har sponsrat Växjö Lakers sedan starten 1997 genom olika bolag inom koncernen.

Vi tycker att staden behöver ett elitlag i hockey och vill därför stötta klubben ekonomiskt. Vi tycker att vårt varumärke får en bra exponering i media via Lakers och klubbens värdegrund med stort hjärta och engagemang speglar profilen på vår koncern.

Atteviks

Atteviks tillhandahåller allt till bilen och bilägandet. Man säljer Nytt och Begagnat och har alltid runt 1000 bilar i lager. Atteviks är även en av landets största återförsäljare av Scania lastvagnar med försäljning och verkstäder på 8 orter i småland.

Atteviks har varit partner till Växjö Lakers i ca 15 år.

Vi valde dräkten och det övriga partnerskapet för att synas, nätverka och tillsammans med övriga partners kopplas samman med ett av Sveriges bästa idrottslag.

Balco

Balco är marknadsledande inom branschen där man utvecklar, tillverkar, säljer och ansvarar för montering av egentillverkade öppna och inglasade balkongsystem. Idag är Balco en internationell koncern, men huvudkontoret ligger fortfarande kvar i Växjö där företaget grundades 1987. För närvarande är Balco 420 anställda och omsätter en dryg miljard.

Balco har sponsrat Växjö Lakers/HC sedan 90-talet och har haft vår logga i mitten av matchtröjans framsida sedan 2004.

En stad som är framgångsrik inom idrott blir mer attraktiv – vilket vi gärna hjälper till att bidra med då vi är beroende av att kunna rekrytera kompetenta medarbetare för att fortsätta expandera. Resan Växjö Lakers gjort de senaste åren är imponerande, både gällande prestation och organisation – något vi gärna förknippas med och är en del av. Sedan är hockeyintresset på Balco stort – och att kunna erbjuda personalen matchbiljetter samtidigt som vår logga syns på matchtröjans bästa plats skapar en stolthet och ett engagemang för vårt företag.

Fellssons

Fellessons lagerhåller Växjös största sortiment av byggvaror och arbetar aktivt för att vara det självklara valet för såväl proffsbyggaren som hemmafixaren.

Detta blir tredje säsongen som Fellessons är dräktpartner men har sedan länge tillbaka varit partners till Växjö Lakers.

Vi tror på Växjö Lakers och vill gärna synas i samband med framgång.

GBJ

GBJ Bygg är ett välrenommerat och modernt byggföretag som är verksamma inom byggentreprenad, mark, byggservice och bostadsutveckling. I koncernen som innefattar flera bolag är vi idag ca 200 anställda och omsätter mer än en miljard kronor. Vi bygger med ett kvalitets- och miljötänk och jobbar för att skapa och bibehålla långsiktiga samarbeten.

Partners sedan Lakers gick upp i högsta ligan.

Vi är stolta att sponsra Växjö Lakers och att bli förknippade med dem. Det är en driven klubb som utvecklats snabbt och bidragit till att skapa en gemenskap i hela Växjö. Vi ser det som ett privilegier att vara dräktpartner och att spelarna bär vårt varumärke.

IV Produkt

IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer luftbehandlingsaggregat som skapar ett bra inomhusklimat och sparar energi.

Detta blir nionde säsongen.

Precis som Växjö Lakers strävar vi på IV Produkt efter att vara en god ambassadör för Växjö.

Länsförsäkring Kronoberg

Länsförsäkring Kronoberg är ett kundägt företag, som med Bank och Försäkringserbjudanden skapar trygghet för innevånarna i Kronobergs län.

Länsförsäkring Kronoberg har Varit partner sedan första året i SHL.

Bra synlighet för varumärket LF tillsammans med VLH. Vårt utvecklade samarbete med Växjö Lakers innebär värdegrundsarbete och ungdomssatsning,

MediaHjälpen

MediaHjälpen är vad vi heter. En personlig mediabyrå som hjälper små och medelstora företag att på bästa sätt få ut mer av sin marknadsföring i olika kanaler på nätet. Det är en djungel av olika kanaler idag att veta var man investera sina pengar i, vi säkerställer så att våra kunder syns i rätt kanaler där man söker efter specifik kund. Bl a bygger vi professionella hemsidor och ser till så att våra kunder ligger högt upp i Google träfflista.

Detta är andra vi är stolta partners till Växjö Lakers.

Växjö Lakers affärsnätverk, arbete & organisation är helt i linje med MediaHjälpens mål, värderingar och ambitioner och av den anledningen har valt att finns med på era tröjor och synas med er. Vi är mästare på det vi gör inom Mediarådgivning, Hemsidor samt Googleoptimering precis som Växjö Lakers är mästare på det gör. Vi ser nyttan i vårt samarbete med Växjö Lakers att nå ut & kunna hjälpa fler företag att investera i rätt kanaler på internet samt att vara självklara att synas där deras kunder söker efter dem.

Nordic Wellness

Nordic Wellness jobbar ständigt för att utvecklas och bli en större del av den globala folkhälsan. Idag är vi en av Sveriges största friskvårdskedjor med över 250 000 medlemmar och 208 egenägda klubbar från Ystad i söder till Örnsköldsvik i norr.

10 år om jag inte är helt ute och cyklar.

I och med den satsning vi gjort på exponeringen av vårt varumärke via Svensk Elitidrott kände vi att Växjö Lakers med sin bredd och sitt sätt att jobba är rätt budbärare för vårt varumärke. ”Lakers” är en förening som påverkar och engagerar många människor i sin region men som också skapar nytta och synbarhet i hela Sverige.

OBOS Kärnhem

Vi har varit partner sedan Växjö Lakers gick upp i elitserien.

Vi är ett projektutvecklingsbolag med inriktning mot bostadsrätter i grupphus och flerbostadshus. Våra marknader är från Uppsala i norr till Malmö i Söder.

Vi har en fantastisk exponering med vårt varumärke på hjälmarna och genom att synas tillsammans med vår hemmamarknads hockeyhjältar stärker vi vårt varumärke på ett mycket positivt sätt.

OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern. Vare sig du behöver hjälp med rekrytering, bemanning eller HR kan du som kund hos oss räkna med att vi gör allt för att vara snabba och lätta att arbeta med, utan att tumma på vår professionalitet. OnePartnerGroup Sydost AB har verksamhet på följande orter. Växjö, Åseda, Lenhovda, Tingsryd, Karlskrona samt Karlshamn.

Vi är inne på tredje året.

Två starka varumärken med bra värdegrund som passar väl ihop.

Play’n GO

Play’n GO med ursprung i Växjö är världsledande inom den digitala I-gaming industrin. Vi utvecklar digital underhållning för bland annat världens största spelsidor. Play’n Go är idag ett globalt företag med över 400 anställda med kontor i Växjö, London, Budapest, Manila och Malta.

Play'n GO har varit partners sedan 2015.

Play’n GO älskar underhållning och företag som driver sin bransch framåt, precis vad Växjö Lakers gör. Att vi har underhållning av världsklass i Växjö vill vi såklart stötta. Att ta platsen på toppen (hjälmen) av spelarnas utrustning är ingen slump, vi gillar att flyga högt.

Stena Recycling

Stena Recycling är Nordens ledande återvinningsföretag. I vår värld är ingenting förbrukat. Vi samlar in allt tänkbart restmaterial som uppstår från både konsumtion och produktion. Vi förädlar materialen och låter dem leva vidare som råvaror till nya produkter eller ny energi. På så vis gör vi återvinning till en hållbar affär för våra kunder samtidigt som vi tillsammans hjälps åt att maximera en återanvändning av jordens ändliga resurser. För oss är det ett arbete som aldrig tar slut.

Stena Recycling har varit företagspartners sedan SHL-avancemanget 2011.

Stena Recycling är verksamma över hela Sverige. Valet att synas hemma, borta, på TV och i tidningar i Sverige var naturligt och fungerar som en påminnelse för våra 70.000 kunder i landet. Vi vill koppla vårt varumärke till idrott i stort och smått. I båda fallen är det viktigt för oss att värderingar om människors lika värde står högt på agendan!

Sundström Safety

Sundström Safety AB är ett svenskt familjeföretag i tredje generationen (grundat 1926), som sedan starten har jobbat med personlig skyddsutrustning och är idag helt specialiserade på kvalificerade andningsskydd. Vi utvecklar och tillverkar alla våra produkter i Sverige, och säljer över hela världen.

Vi ser nu fram emot tredje säsongen som partner till Växjö Lakers.

Sundström har verksamhet i Stockholm och i Lagan, och intressant nog är vi dräktpartner till både Djurgården och Lakers (intressant ”Sundström-derby” inom kort). Vi tycker det är viktigt med lokal anknytning där vi verkar, och samtidigt ser vi att Lakers möter de krav vi har på våra sponsorsamarbeten ur ett CSR-perspektiv. Förutom en självklar elitsatsning så anser vi att bredd- och ungdomsverksamhet är viktigt, och inte minst jämställdhet med satsning på såväl flick- och pojklag. Områden som vi ser att Lakers utvecklas inom. Sedan anser vi ju att idrott är den bästa formen av underhållning.

VIDA

Vi förädlar svensk skog till plank och brädor som vi sedan säljer globalt. Vi har hela kedjan hos oss, från att vi köper skog av en privat skogsägare, genom något av våra 9 sågverk till att våra säljare hittar rätt kund på världsmarknaden.

Vi har varit med sedan arenan byggdes, så i år är det 9 år.

Vi jobbar mycket med sponsring inom en rad olika idrotter, allt från knattar till elit. För oss är det viktigt att engagera oss i de samhällen vi verkar. Att sponsra Lakers är givande då det är ett elitlag som inte bara engagerar de i Växjö utan i hela Sverige. Att få vara en del av den resan som Lakers gjort är fantastiskt. Vi vill genom vår sponsring få möjlighet att visa upp vårt företag, som vi också är väldigt stolta över, och på så sätt visa upp oss som arbetsgivare. Att Lakers också delar våra värderingar med ett aktivt CSR-arbete är en god förutsättning för ett bra samarbete.

Visma

Flest småföretagare i Sverige väljer Visma för sin bokföring, fakturering och lönehantering. Det gör oss stolta och ännu mer motiverade att utveckla ännu smartare och tryggare produkter och tjänster. Visma gör allt för att småföretagare ska kunna göra det de gör bäst – driva sina företag framåt. När de lyckas, lyckas vi. Det är det som gör oss starkare tillsammans.

Visma har varit stolta partners sedan 2013.

Vi älskar Växjö! Det är ett hem för oss, våra familjer, vänner och många av våra kunder. Tillsammans med andra samarbetar vi därför för att sätta Växjö på kartan och göra det till en ännu mer attraktiv plats.

Wilo

WILO Nordic är ett dotterbolag till tyska pumpföretaget WILO SE. Huvudkontor och lager för den nordiska verksamheten är placerat i Växjö. Produktsortimentet består av pumpar och pumpsystem inom segmenten för cirkulation, tryckstegring och avlopp.

Wilo har i olika former samarbetat med Växjö Lakers sedan i slutet av 90-talet.

Växjö Lakers ger en tydlig koppling till vårt svenska ursprung och huvudkontor i Växjö dit vi ofta bjuder våra kunder från hela landet för utbildning om våra produkter. Växjö Lakers är dessutom en mycket professionell organisation som tänker helhet och prestation på ett sätt som passar Wilo.

Winquist Data

Winquist Data AB är en helhetsleverantör inom inom mobilkommunikation och IT lösningar. Huvudfokuset är kundanpassade lösningar där kunden får en färdig telefoni eller IT lösning anpassad och installerad på på plats inklusive utbildning.

Winquist Data har varit partners till Växjö Lakers i 4,5 år nu.

Vi har provat på lite olika marknadsförings alternativ genom Växjö Lakers som tex sarg-reklam och sociala medier. Nu kändes det spännande att prova på att vara synliga på matchtröjan. Samarbetet med Växjö Lakers känns genuint bra och de står för bra värderingar bland annat i arbetet runt ungdomsverksamheten. Samtidigt har vi ett mycket bra samarbete med säljavdelningen, Fredrik, Louise och Åsa.