• Huvudsponsorer

Lördag Lör 1 September Sep
Torsdag Tor 6 September Sep
Lördag Lör 8 September Sep
Torsdag Tor 20 September Sep
Lördag Lör 22 September Sep
Torsdag Tor 27 September Sep
Lördag Lör 29 September Sep
Tisdag Tis 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 4 Oktober Okt
Tisdag Tis 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 11 Oktober Okt
Lördag Lör 13 Oktober Okt
Tisdag Tis 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 18 Oktober Okt
Idag 20 Oktober Okt
Torsdag Tor 25 Oktober Okt
Lördag Lör 27 Oktober Okt
Tisdag Tis 30 Oktober Okt
Torsdag Tor 1 November Nov
Lördag Lör 3 November Nov
Tisdag Tis 13 November Nov
Torsdag Tor 15 November Nov
Lördag Lör 17 November Nov
Torsdag Tor 22 November Nov
Lördag Lör 24 November Nov
Onsdag Ons 28 November Nov
Lördag Lör 1 December Dec
Torsdag Tor 6 December Dec
Lördag Lör 8 December Dec

Förändringar i ledarstaben

14 maj 2018 21:00
Nyhet

Efter två säsonger i klubben står det klart att assisterande tränaren Jörgen Jönsson lämnar organisationen. Det står även klart att Tobias Thermell blir hans ersättare.


Under sin tid i klubben har Jörgen varit en del av två grundseriesegrar, ett CHL-silver och ett SM-guld.

- Jörgen Jönsson kommer efter två år med oss gå vidare i sin yrkesutövning, det har varit två fantastiska år. Jag kan inte nog uttrycka hur roligt det har varit att arbeta med Jörgen och vi önskar det största lycka till i framtiden.

_I hans ställe kommer nu Tobias Thermell in. Tobias är en yrkesman och person som vi tror kommer passa in och komplettera oss på ett perfekt sätt. Tobias var redan som spelare en stor ledare i de lag han spelade i, därefter har han på ett föredömligt sätt lotsat Karlskoga till framgångar i Hockeyallsvenskan. På många sätt liknar hans tränarbana den som Sam Hallam hade innan han kom till oss. Det ledarskapet har visat sig passa oss väldigt bra, säger sportchef & VD Henrik Evertsson.

"Det kunde inte slutat på ett bättre sätt"

- Jag är väldigt glad över att ha fått chansen till utveckling och erfarenhet i Växjö Lakers organisation och också glad över att ha fått bidra med mina kunskaper i ett härligt tränarteam. Det kunde inte slutat på ett bättre sätt än med ett SM-guld. Jag vill tacka Lakers för två härliga år, säger Jörgen Jönsson.

Samtidigt som det står klart att Jörgen lämnar är det även klart att Tobias Thermell blir hans ersättare. Tobias kommer senast från Allsvenska BIK Karlskoga där han varit huvudtränare i tre säsonger och innan dess assisterande tränare, även det i tre säsonger. Såhär säger Tobias om sitt kommande uppdrag i klubben;

- Det ska bli väldigt spännande! Jag känner mig grymt laddad över att få möjligheten bli en del av den här gruppen som är här. Det känns tryggt att komma till Växjö då jag har haft en bra kontakt med Sam under större delen av min tränarkarriär där han fungerat som en mentor för mig där vi har kunnat byta idéer, säger Tobias.

Under måndagen drog försäsongsträningen igång för Växjö Lakers som haft tre veckors ledighet efter SM-guldet. Förutom de befintliga spelarna i truppen fanns även de tre nyförvärven Niclas Burström, Kalle Johansson och Pontus Holmberg samt Tobias Thermell på plats idag.

_- Det känns verkligen som en härlig grupp! Det märks att det är många som varit har varit med och bidrar med en stabilitet samtidigt som de var några nya hungriga killar som även dom bidrog till en skön stämning och atmosfär, avslutar Tobias.

Kontraktet med Tobias Thermell är skrivet på tre år.