Temamatcher och kampanjer
Publicerad: 2019-09-13
Nyhet
Snart börjar en ny spännande SHL-säsong där det förutom högklassig hockey kommer att bjudas på familjefest, kräftskiva, oktoberfest, Golden night club och mycket mer. Håll koll på säsongens temamatcher och kampanjer!

Kräftskiva

När sensommaren går över i höst passar vi på att svira om Restaurang Plan 3 och Plan 4 till en hejdundrande Kräftskiva. Samla ihop nära och kära för att fira in höst och hockeystart tillsammans med oss.
» Läs mer och boka här

Familjefester

I samarbete med Maxi ICA Stormarknad anordnas det familjefest under flera matchtillfällen på Plan 2 med roliga aktiviteter för hela familjen.
» Läs mer och boka här

Oktoberfest

VIDA Arena firar oktober för fulla muggar! Det blir ölpumpar och riktigt goda korvar på Plan 4. I Power Break blir det livemusik och riktigt bra erbjudande på både mat och biljetter.
» Läs mer och boka här

Höstlovsfest

Biljetterbjudande för hela familjen under höstlovet vecka 44.
» Läs mer och boka här

Golden Night Club

Efter förra årets dundersuccé slår vi i år igen upp portarna till vår unika nattklubb och eventet Golden Night Club. Precis som föregående år förvandlas livesportsbaren efter matchen till en nattklubb och i år är det 2 november och 29 februari som ska ringas in i kalendern.
» Läs mer och boka här

{!A}

PR & Kommunikation Carolina Toresson