Kalenderfil spelschema
Publicerad: 2018-08-12
Nyhet
Längtar du till att hockeysäsongen sätter igång igen? Vi hjälper dig att planera framtiden när vi nu erbjuder uppdaterad kalenderfil med SHL-säsongen 2018/2019. Ladda hem, eller prenumerera, på Växjö Lakers matcher.

Det finns många olika kalenderprogram och kalendertjänster att välja på i den digitala världen. Exempelvis kan Outlook, iCal, Google Calendar och Sunbird hjälpa oss att hålla ordning på både det ena och det andra i vårt liv och vi på SHL.se försöker underlätta för dig som gillar ishockey och SHL.

SHL har i vanlig ordning tagit fram det aktuella spelschemat i så kallat iCalendar-format (med filändelsen .ics) som bör gå att importera till de flesta program och tjänster som hanterar kalendrar. Öppna ditt program eller tjänst och sök där reda på alternativ för import eller prenumeration. Fyll därefter i den nedanstående länken till kalenderfilen.

Prenumerera eller importera?

Du kan välja att antingen importera kalenderhändelserna eller att prenumerera på dem. Skillnaden med att prenumerera på en kalender innebär att förändringar i spelschemat kommer att visas direkt i din kalender. Importerar du kalenderfilen innebär det att du manuellt måste uppdatera eventuella ändringar i din kalender.

Observera att du som tidigare säsonger har prenumererat på SHL:s centrala kalender måste du uppdatera dina inställningar för prenumeration till att använda länken nedan i stället. Den tidigare lösningen kommer inte att uppdateras.

Kalenderfil för SHL (ics)
Samtliga 364 matcher i SHL 2018/2019
(prenumerera iOS/Outlook/Google)

Kalenderfil för Växjö Lakers

Växjö Lakers alla matcher
(prenumerera iOS/Outlook/Google)

Växjö Lakers hemmamatcher
(prenumerera iOS/Outlook/Google)

PR & Kommunikation Carolina Toresson