Lördag Lör 1 Maj Maj
Måndag Mån 3 Maj Maj
Torsdag Tor 6 Maj Maj
Lördag Lör 8 Maj Maj
Måndag Mån 10 Maj Maj
Tisdag Tis 10 Augusti Aug
Torsdag Tor 12 Augusti Aug
Torsdag Tor 19 Augusti Aug
Fredag Fre 27 Augusti Aug
Söndag Sön 29 Augusti Aug
Fredag Fre 3 September Sep
Söndag Sön 5 September Sep
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Tisdag Tis 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Tisdag Tis 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Möt ordförande Jennie Isberg

3 juli 2021 09:00
Nyhet

I måndags valdes hon på årsmötet in som Växjö Lakers nya ordförande. Möt 34-åriga Jennie Isberg som precis tillträtt sin post.


Grattis till uppdraget som Växjö Lakers nya ordförande!
- Tack, det ska bli roligt!

Hur var din reaktion när du fick frågan?
- Jag blev oerhört tacksam och smickrad. Det är ett ärofyllt uppdrag som jag känner en stor ödmjukhet inför. Framförallt om man ser till årets framgångar i representationslaget och att vi, trots ett utmanande år, har gjort en strålande insats i alla delar av verksamheten.

Berätta lite om dig själv!
- Jag är 34 år, född och uppvuxen i Borås. Efter en tur i Skåne för studier flyttade jag till Småland och är sedan 1,5 år bosatt i Växjö. Jag har alltid tyckt att rörelse och är bland annat instruktör i BodyPump på ett gym i stan. Jag njuter precis lika gärna på en av alla fantastiska restauranger i Växjö.

Vad gör du till vardags?
- Jag är idag VD och delägare i reklam- och kommunikationsbyrån GoBrave som finns både i Växjö och Kalmar. Förutom att driva bolaget arbetar jag med strategi och varumärke med flera av våra kunder. Tidigare kommer jag från Växjöbostäder där jag var kommunikationschef. Innan jag flyttade till Småland var jag marknadschef för idag börsnoterade Lime (tidigare Lundalogik). Både min yrkesbakgrund samt min studietid har kantats av styrelseuppdrag, ledningsgruppsarbete och strategiska förflyttningsprojekt.

Vad ser du för utmaningar med ditt nya uppdrag som ordförande?
- En stor del handlar om att förvalta och utveckla allt det som redan har gjorts och fungerar bra. Utöver det är målsättningen att, tillsammans med en väldigt kompetent styrelse, lyfta den strategiska blicken och se hur vi kan utveckla verksamheten och vår vision framåt. Här har Lakers stor potential. Jag har stort förtroende för vår VD Johan Markusson och hela den operativa verksamheten och menar att företaget, sporten och dess utveckling är deras huvudfokus. Styrelsen fokus ska ligga på de större penseldragen och ska ge verksamheten en målbild att arbeta mot.

Vilka delar vill du bidra med i rollen?
- Min förhoppning är att dels bidra med energi och nytänk och dels med ett utifrånperspektiv. Min bakgrund är inte hockeyvärlden, den kompetensen finns hos många andra i både styrelsen och verksamheten, och det är därför inte heller mitt fokus. Mitt uppdrag är att leda styrelsearbetet, säkerställa att vi stöttar verksamheten i det den behöver och att vi tillsammans nyttjar all den kompetens som är samlad i styrelsen. Det är jag övertygad om kan ta Lakers till ytterligare en nivå.

Hur ser din relation till ishockey och Växjö Lakers ut idag?
- Jag har gått på oerhört mycket hockey de senaste åren och älskar sporten. Det finns ingen annan sport som triggar samma adrenalin. Fartfyllt och händelserikt. Dessutom har vi en fantastisk arena som är skapad för att förena kärleken för hockeyn och ett socialt sammanhang. Den kombinationen tror jag är oslagbar och kommer att göra att arenan fylls igen så fort restriktionerna tillåter. För vem älskar inte att gå på hockey i Växjö?

Det är semestertider nu – Vad ska du göra i sommar?
- I sommar blir det en Sverigeturné för att besöka vänner i Västervik, Stockholm och på Öland och Gotland. Målet är att ladda batterierna för att dra igång med styrelsearbetet med full kraft i augusti. Det ser jag verkligen fram emot!