Legends | Johan Andersson
Publicerad: 2020-10-20
Legends
Växjö Lakers presenterade vid seriestart ett nytt digitalt koncept för den här säsongen - Legends. Vid varje hemmamatch kommer en Lakers-legend att presenteras och uppmärksammas och denna veckans match är det ingen mindre än Johan "Bois" Andersson.

På grund av rådande pandemi och dess omständigheter kommer vi inte kunna spela inför vår fantastiska publik i den utsträckning vi hade önskat. Därför kommer vi vid varje hemmamatch presentera en Lakers-legend som uppmärksammas digitalt via våra sociala medier och den här matchens legend är ingen mindre än Johan "Bois" Andersson!

Se till att hålla utkik på våra sociala medier, speciellt instagram, där det kommer hända en hel del roliga saker innan och under matchdag som du inte vill missa!

#32 Johan Andersson

Gör idag:
- Säljare på Sharp i Växjö och snart färdigutbildad Marknadsekonom.

Bästa minnet i klubben:
- Avancemanget till SHL.

Främsta målet:
- Suddenmål mot Björklöven i play-off.

En Växjö Lakers-anekdot:
- Efter en bortamatch mot Oskarshamn som vi förlorade var dåvarande tränaren Jocke Fagervall mindre nöjd med vår prestation. När vi kom tillbaka till Växjö på natten sa han till oss att byta om för att börja träna. Vi trodde väl att han skämtade men så var inte fallet utan vi tränade i en knapp timme mellan 00-01, utan puck bör tilläggas.

Drömfemman i Växjö Lakers:
- Victor Fasth - Josh MacNevin - Ilkka Heikkinen - Tomi Kallio - Torsten Yngveson - Christian Jacobsson.

Växjö Lakers Legends-stödbiljett

vlh.ebiljett.nu släpper vi inför varje hemmamatch specifika Legends-stödbiljetter där du kan stötta Växjö Lakers hemifrån soffan och samtidigt få en unik hälsning från vår legend. Legends-biljetten kan bli din för endast 200 kr - missa inte chansen att samla hälsningarna från alla våra legender!

» Köp din Legends-stödbiljett

Clara Berglund